To je to što me zanima!

Svi je žele: Tzv. staklena kosa zahtijeva više njege i pažnje

Dugačka kosa čija tekstura podsjeća na staklo jedan je od trenutno najvećih trendova, a podrazumijeva što manje toplinske obrade te korištenje maski i regeneratora
Vidi originalni članak

Hit frizura čija se tekstura zrcali gotovo poput stakla, uglavnom zahtijeva korištenje pegle za kosu, no dolazi i u blago valovitoj varijanti. Naime, lijepa, sjajna i zdrava kosa voli više njege, dok je uništavaju razni tretmani, bojanje i općenito jaki kemijski spojevi.

Ova godina donosi nam 'staklenu kosu' kao hit, a riječ je o glatkoj, zdravoj kosi visokog sjaja.

POGLEDAJTE VIDEO: Kosa u duginim bojama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno da Kim Kardashian i slične dame obrađuju kosu maksimalno, no uljepšana raznim njegujućim formulama, većina lasi izgledat će bolje.

- 'Staklena kosa' zapravo je zdrava kosa, kao i izbjegavanje rituala koji je oštećuju, poput bojenja blajhom, peglanja i slično - kometirala je stilistica kose Kim kardashian, Justine Marjan za Vogue, dodajući kako je za ljepotu kose bitno i ono što unosimo u sebe, odnosno nutrijenti i vitamini.

KOMIČNA KOSA Komične frizure poznatih serija koje su mnogima dizale živac

Savjetuje da smanjimo bojanje i blajhanje na minimum jer ti tretmani izuzetno oštećuju las, naročito na dugoj kosi koju manje šišamo.

Frizerka predlaže i svilenu jastučnicu, kao jedan od načina čuvanja kose zdravom i lijepom.

ART MAKE-UP Kako su Evu Mendes, Charlize Theron i Jimmyja Kimmela našminkala njihova mala djeca

Prilikom stiliziranja ove frizure ključni su i serumi ili formule za zaštitu od topline, kako bi kosa djelovala što sjajnije i zdravije.

Na kraju je dobro dodati malo suhog ulja za kosu, sjaj će biti izraženiji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare