To je to što me zanima!

Svi najbolji recepti za Mousse i kombinacije ribe s povrćem

U novom specijalu otkrijte neke od najkremastijih juha s okruglicama, mesom ili punjenim jastučićima, najbolje recepte za mousse te kombinacije ribe s povrćem
Vidi originalni članak

Znate li tko je izumio mousse od čokolade? Nije kuhar, ali je zato netko tko vam nikad ne bi pao na pamet. U novom broju Skuhatćute otkrijte odgovor na to pitanje, ali i isprobajte 10 fantastičnih recepata za kultni desert čiji su zaštitni znak mjehurići zraka. Mlado povrće koje je preplavilo lokalne tržnice zove na guste juhe i variva. 

U novom specijalu otkrijte neke od najkremastijih juha s okruglicama, mesom ili punjenim jastučićima. Za najsočnije meso posegnite za mješavinom aromatičnih soli i svježim začinskim biljem koje će uz malo trljanja stvoriti najmirisniju koricu. Piment, kadulja, metvica, majčina dušica i ružmarin samo su neki od nezaobilaznih začina za sočno pečenje. 

U subotu uz Skuhatćute otkrijte zašto se riba mota oko tikvica, a meso je sočnije s voćem te koje su najbolje kombinacije za šarene ražnjiće u ovogodišnjoj sezoni roštiljanja. Ne brinite, nismo zaboravili ni na slasne jagode. Pripremite kompot, sirup ili džem od najpopularnijeg proljetnog voća.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • CUKRENA. 15.05.2015.

    Ovaj mousse baš izgleda primamljivo, kao i ražnjići s kozicama..:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare