Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Svi najbolji recepti za Mousse i kombinacije ribe s povrćem

Svi najbolji recepti za Mousse i kombinacije ribe s povrćem
4

U novom specijalu otkrijte neke od najkremastijih juha s okruglicama, mesom ili punjenim jastučićima, najbolje recepte za mousse te kombinacije ribe s povrćem

VIDEO

Znate li tko je izumio mousse od čokolade? Nije kuhar, ali je zato netko tko vam nikad ne bi pao na pamet. U novom broju Skuhatćute otkrijte odgovor na to pitanje, ali i isprobajte 10 fantastičnih recepata za kultni desert čiji su zaštitni znak mjehurići zraka. Mlado povrće koje je preplavilo lokalne tržnice zove na guste juhe i variva. 

U novom specijalu otkrijte neke od najkremastijih juha s okruglicama, mesom ili punjenim jastučićima. Za najsočnije meso posegnite za mješavinom aromatičnih soli i svježim začinskim biljem koje će uz malo trljanja stvoriti najmirisniju koricu. Piment, kadulja, metvica, majčina dušica i ružmarin samo su neki od nezaobilaznih začina za sočno pečenje. 

U subotu uz Skuhatćute otkrijte zašto se riba mota oko tikvica, a meso je sočnije s voćem te koje su najbolje kombinacije za šarene ražnjiće u ovogodišnjoj sezoni roštiljanja. Ne brinite, nismo zaboravili ni na slasne jagode. Pripremite kompot, sirup ili džem od najpopularnijeg proljetnog voća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj