To je to što me zanima!

Svijet kroz oči vidovnjaka, loto sanjarica, godišnji horoskop...

Uz to smo dodali i mali molitvenik u kojem možete pronaći najljepše molitve za uspjeh, ljubav, sreću i zdravlje. Nakon blagdana je vrijeme za detoksikaciju organizma
Vidi originalni članak

Katolički kalendar na dar, godišnji horoskopi, loto sanjarica, najljepši mali molitvenik, čišćenje organizma... Naši najpoznatiji vidovnjaci Mevludin Duvančić, Vera Čudina, Nera Brlek Rap i Mirela Marković samo za Astral otkrivaju svoja predviđanja, a analiziramo i Nostradamusove vizije za 2017. godinu.

Astral je na kioscima od 30.12.2016. po cijeni od 16,99 kn 

Za vas smo, osim velike astroprognoze za siječanj, pripremili i najveći godišnji horoskop za sve znakove zodijaka. Analiziramo i snove koji pretkazuju dobitak u igrama na sreću, ali i gdje se nalaze najsretnije linije na dlanu. U Hrvatskoj je zabilježeno više od 5000 uslišanja onih koji su se molili fra Anti Antiću, slugi Božjem kojeg Hrvati posebno cijene i vole, stoga u Astralu pronađite neobičnu priču o ovom svetom čovjeku.

Uz to smo dodali i mali molitvenik u kojem možete pronaći najljepše molitve za uspjeh, ljubav, sreću i zdravlje. Nakon blagdana je vrijeme za detoksikaciju organizma, stoga u Astralu donosimo jelovnik uz koji ćete u samo tjedan dana očistiti organizam od svih otrova, ali i smršavjeti.

Ne propustite i odgovore stručnjaka o uzrocima depresije i anksioznosti, a donosimo i vodič kroz sve vrste lijekova. Oni koje zanima zdravlje sigurno će uživati u prirodnim receptima protiv nadutoti i vjetrova te velikoj priči o alkalnoj prehrani koja uravnotežuje pH vrijednoti u organizmu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • --- DAVOR --- 28.12.2016.

    Valjda kroz oči lažova i prevaranata? Politićari narodu prodaju maglu SDP-HDZ več 25 godina a ovce su željne toga, zato i ima pune novine tarot muljatora. Mi bi i Londonu prodali maglu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare