To je to što me zanima!

Svim mamama sretan Majčin dan! 5 načina kako ga čestitati

Mame ne trebaju skupe poklone, samo ljubav i pažnju svoje djece. Zato ih danas nemojte zaboraviti, napišite im nešto jednostavno i od srca. Bit će dovoljno da ih usrećite
Vidi originalni članak

Svake druge nedjelje u svibnju svijet slavi Majčin dan. Mamama nisu potrebni skupi pokloni, samo vaša ljubav i pažnja, mali znak da su vam bitne barem upola koliko i vi njima. Zato danas nemojte zaboraviti svoju mamu, nazovite je, pošaljite joj video ili ga sami snimite, napišite joj pismo ili jednostavno poruku. Radi toga će biti sretna cijeli dan. 
Svim mamama na svijetu sretan Majčin dan!

1. Pošaljite gotovi video
YouTube je krcat videima koji slave Majčin dan. Izaberite jedan koji vam se sviđa i pošaljite ga majci. Ovaj je video o zahvalnosti majci za sve što je učinila za nas. 

2. Snimite sami nešto
Upalite kameru i recite svojoj mami nešto lijepo, nešto fora, nešto samo vaše... već ćete znati što to jest. I... pošaljite joj. Oduševit će se! 

3. Slika za mamu
Pronađite staru sliku vas i mame i jednu novu. Spojite ih u jednu i napišite majci nešto lijepo, poput "Mama je uvijek tu. Hvala ti za sve! Sretan Majčin dan!"
Možete joj poslati i jednu već gotovu sliku s interneta koja jasno pokazuje ljubav djece prema majci. 

4. Čestitka
Dobra stara čestitka nikad neće izaći iz mode. Mame će je uvijek čuvati bez obzira koliko ih u životu dobile. Kad nitko ne gleda, one će ih iznova čitati. Jednostavno "Hvala ti na svemu, najbolja si mama na cijelom svijetu!" bit će dovoljno da zasuzi od sreće. 

5. Kolač
Želite li se ekstra potruditi, možete napraviti poseban kolač za majku, poput ovih muffina složenih u buket. Majka će sigurno cijeniti vaš trud. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • denis-zg 08.05.2016.

    Drage portalke, drage mame, sretan vam majčin dan od srca želim..... Uživajte u njemu 😊😊😊

  • tiha voda_492 08.05.2016.

    svim majkama,kraljicama sretan majcin dan!

  • ssandra11 08.05.2016.

    8 mart je majcin dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare