Obavijesti

Lifestyle

Komentari 43

Svim mamama sretan Majčin dan! 5 načina kako ga čestitati

Svim mamama sretan Majčin dan! 5 načina kako ga čestitati
1

Mame ne trebaju skupe poklone, samo ljubav i pažnju svoje djece. Zato ih danas nemojte zaboraviti, napišite im nešto jednostavno i od srca. Bit će dovoljno da ih usrećite

VIDEO

Svake druge nedjelje u svibnju svijet slavi Majčin dan. Mamama nisu potrebni skupi pokloni, samo vaša ljubav i pažnja, mali znak da su vam bitne barem upola koliko i vi njima. Zato danas nemojte zaboraviti svoju mamu, nazovite je, pošaljite joj video ili ga sami snimite, napišite joj pismo ili jednostavno poruku. Radi toga će biti sretna cijeli dan. 
Svim mamama na svijetu sretan Majčin dan!

1. Pošaljite gotovi video
YouTube je krcat videima koji slave Majčin dan. Izaberite jedan koji vam se sviđa i pošaljite ga majci. Ovaj je video o zahvalnosti majci za sve što je učinila za nas. 

2. Snimite sami nešto
Upalite kameru i recite svojoj mami nešto lijepo, nešto fora, nešto samo vaše... već ćete znati što to jest. I... pošaljite joj. Oduševit će se! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. Slika za mamu
Pronađite staru sliku vas i mame i jednu novu. Spojite ih u jednu i napišite majci nešto lijepo, poput "Mama je uvijek tu. Hvala ti za sve! Sretan Majčin dan!"
Možete joj poslati i jednu već gotovu sliku s interneta koja jasno pokazuje ljubav djece prema majci. 

4. Čestitka
Dobra stara čestitka nikad neće izaći iz mode. Mame će je uvijek čuvati bez obzira koliko ih u životu dobile. Kad nitko ne gleda, one će ih iznova čitati. Jednostavno "Hvala ti na svemu, najbolja si mama na cijelom svijetu!" bit će dovoljno da zasuzi od sreće. 

5. Kolač
Želite li se ekstra potruditi, možete napraviti poseban kolač za majku, poput ovih muffina složenih u buket. Majka će sigurno cijeniti vaš trud. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak