To je to što me zanima!

Svima se dogodilo: Četiri načina kako izaći iz 'prijateljske zone'

Vjerojatno se svima barem jednom dogodilo da su zapeli u 'prijateljskoj zoni', a htjeli su nešto više. Iz te zone je teško izaći, ali ipak postoje neki trikovi koje možete isprobati kako bi pokušali odnos podići na višu razinu
Vidi originalni članak

Zapeti u 'prijateljskoj zoni' može biti prilično frustrirajuće ukoliko se nadate romantičnom odnosu. No kako bi napravili prvi korak prema podizanju odnosa na viši nivo, prvo se morate malo odmaknuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donosimo 4 načina koja vam mogu pomoći da izađete iz prijateljske zone.

OBJASNILA STRUČNJAKINJA Ovih 10 tipova muškaraca nije spremno za ozbiljnu dugu vezu

1. Održavajte distancu

Nemojte im uvijek biti na raspolaganju i ne zaustavljajte svoj život zbog njihovih potreba. Upoznajte ih s tim koliko vrijedite tako što ćete se na neko vrijeme odmaknuti i pružiti im priliku da im počnete nedostajati, a tako možda shvate i da imaju neke osjećaje prema vama.

2. Učinite ih ljubomornima

S obzirom da ste uvijek tu za njih i imaju osjećaj da ćete biti tu bez obzira na sve, stanoviti netko s kim ste zapeli u 'prijateljskoj zoni' bi vas mogao početi uzimati zdravo za gotovo. Kako bi im omogućili da shvate kako ima i drugih koji bi vas mogli 'preoteti', pokušajte više komunicirati s osobama drugog spola i učinite ih ljubomornima.

RAZJASNITE VAŠ ODNOS I BUDUĆNOST Ovih sedam stvari trebate znati prije nego mu kažete 'uzimam'

3. Nemojte ispadati očajni

S obzirom da ste dobri prijatelji, mogli bi pasti u napast i otkriti svoje osjećaje. Zbog toga bi mogli ispasti očajni. Izbjegavajte biti nametljivi i nemojte im dopustiti da iskoriste vaše slabosti.

4. Nemojte ih učiniti centrom svog svemira

Nemojte ih idealizirati i stavljati na pijedestal. Živite svoj život i fokusirajte se na svoju dobrobit umjesto da ste opsjednuti time kako ćete ih natjerati da se zaljube u vas. Ukoliko imaju neke osjećaje prema vama, shvatit će to prije ili kasnije bez toga da se vi pretjerano trudite oko toga, piše Pinkvilla.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • nap 27.05.2021.

    ima nekih koji siu prijatelji muskarac izena ne moraju biti momak icura

  • frajer_2 27.05.2021.

    Novo normalno, svaka je imala prijatelja sa povlasticama

  • 26.05.2021.

    Ovakve teme nisu za ljude u četrdesetima, već za one u dvadesetima da na vrijeme uče i prepoznaju manipulaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare