To je to što me zanima!

Tamni Valentino modni svijet s elegantnim crvenim akcentima

Pierpaolo Piccioli poznat je kao ljubitelj raskošnih dugih ogrtača, tihog večernjeg glamura i konkretnih boja, a sada nas poziva u minimalno obojeni svijet u kojemu su visoke rukavice obavezne.
Vidi originalni članak

Crvena plus crna i bež jesenska je paleta slavnog autora za talijansku modnu kuću Valentino, koja je imala reviju na pariškom tjednu mode za jesen 2020. Piccioli još jednom donosi svijet elegantnih silueta u društvu s fantastičnim torbicama koje se smještaju među najvruću robu na sceni modnih dodataka, čim siđu s piste.

Za dozu seksepila zaslužne su transparentne majice, u društvu strogih sakoa i lepršavih svila. No, cure uz to ne nose štikle, već ljubiteljice prozirne robe kombiniraju grunge čizme od glatke, crne kože.

Trend koji ove sezone vlada u svijetu modnih dodataka su - torbe koje grlimo. Na taj način možemo nositi sve te mekane modele koji podsjećaju na jastuk.

Dani "nude" stila očito nisu odbrojeni. Neutralne boje u simbiozi s klasičnim krojevima omiljena su formula svih dama koje žele nenametljivu eleganciju. Valentino joj dodaje krasan vez.

Kaputi su među top modelima kolekcije koja suprotstavlja eterične, zatvorene i forme prepune glittera. Konstrukcija je jednostavna, no zato su materijali fenomenalni i pojačani 3D efektima.

Male kožnate krpice, od kojih su napravljene nove Valentino torbe, podsjećaju na činjenicu da sve više dizajnera koristi ostatke materijala i pokušava u proizvodnju uvesti eko protokole. A i dizajn time postaje inovativan i snalažljiv, no to ne znači da gubi na estetskoj vrijednosti.

Još jedna prozirna kreacija dokazuje kako će sljedeća jesen biti i u znaku slojevitih outfita. Valentinova priča donosi dark stil za ljubiteljice seksi minimalizma.

Naravno, u realnom životu ova haljina dobit će sloj ispod, ali svejedno - naziranje gole kože i dalje je upečatljivo i vrlo ženstveno. Na Valentinovoj reviji grudnjaci definitivno nisu bili tražena roba. Svilena i lepršava, ova je haljina ideala u kombinaciji s robusnim čizmama, predlaže Pierpaolo Piccioli.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mily 02.03.2020.

    aaaaaj kako je lijep onaj crni kaput

Komentiraj...
Vidi sve komentare