Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Tamni Valentino modni svijet s elegantnim crvenim akcentima

Tamni Valentino modni  svijet s elegantnim crvenim akcentima
1

Pierpaolo Piccioli poznat je kao ljubitelj raskošnih dugih ogrtača, tihog večernjeg glamura i konkretnih boja, a sada nas poziva u minimalno obojeni svijet u kojemu su visoke rukavice obavezne.

VIDEO

Crvena plus crna i bež jesenska je paleta slavnog autora za talijansku modnu kuću Valentino, koja je imala reviju na pariškom tjednu mode za jesen 2020. Piccioli još jednom donosi svijet elegantnih silueta u društvu s fantastičnim torbicama koje se smještaju među najvruću robu na sceni modnih dodataka, čim siđu s piste.

Valentino fall 2020

Za dozu seksepila zaslužne su transparentne majice, u društvu strogih sakoa i lepršavih svila. No, cure uz to ne nose štikle, već ljubiteljice prozirne robe kombiniraju grunge čizme od glatke, crne kože.

Valentino

Trend koji ove sezone vlada u svijetu modnih dodataka su - torbe koje grlimo. Na taj način možemo nositi sve te mekane modele koji podsjećaju na jastuk.

Valentino

Dani "nude" stila očito nisu odbrojeni. Neutralne boje u simbiozi s klasičnim krojevima omiljena su formula svih dama koje žele nenametljivu eleganciju. Valentino joj dodaje krasan vez.

Valentino

Kaputi su među top modelima kolekcije koja suprotstavlja eterične, zatvorene i forme prepune glittera. Konstrukcija je jednostavna, no zato su materijali fenomenalni i pojačani 3D efektima.

Valentino

Male kožnate krpice, od kojih su napravljene nove Valentino torbe, podsjećaju na činjenicu da sve više dizajnera koristi ostatke materijala i pokušava u proizvodnju uvesti eko protokole. A i dizajn time postaje inovativan i snalažljiv, no to ne znači da gubi na estetskoj vrijednosti.

Valentino

Još jedna prozirna kreacija dokazuje kako će sljedeća jesen biti i u znaku slojevitih outfita. Valentinova priča donosi dark stil za ljubiteljice seksi minimalizma.

Valentino

Naravno, u realnom životu ova haljina dobit će sloj ispod, ali svejedno - naziranje gole kože i dalje je upečatljivo i vrlo ženstveno. Na Valentinovoj reviji grudnjaci definitivno nisu bili tražena roba. Svilena i lepršava, ova je haljina ideala u kombinaciji s robusnim čizmama, predlaže Pierpaolo Piccioli.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa