To je to što me zanima!

Tata je svom sinu (4) izradio mini kopiju svog Land Rovera

Britanac je ostvario snove svog sina i izradio mu minijaturnu verziju svog Land Rovera. Napravio ga je od dijelova skutera za invalide, a izrada je trajala dva mjeseca
Vidi originalni članak

Richard Yeomans (48) iz Trowbridgea u Engleskoj, napravio je mini verziju svog plavog Land Rovera serije 3 za svog četverogodišnjeg sina Sydneyja. Minijaturni Land Rover postiže brzinu od 13 kilometara na sat, za što je Richard inzistirao da je 'dovoljno' za četverogodišnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Tata uspavao bebu s posebnim trikom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je nešto u čemu sam zaista uživao. Sydney je bio oduševljen kad ga je vidio. Također, nije mogao odoljeti, a da ne zaviri u radionu nekoliko puta dok se još radio, ali je naprosto bio oduševljen gotovim proizvodom. Najveća brzina mu je 13 kilometara na sat i to je za mog sina dosta - objasnio je otac.

Richard je proveo dva mjeseca sastavljajući minijaturni automobil Land Rover do najsitnijih detalja, a ispao je gotovo identično originalu. Sagradio je repliku za oko 500 funti (4300 kuna), a koristio je stari skuter za invalide, kao i druge dijelove koje je uspio prikupiti sam.

Richard je započeo projekt za svog sina nakon što je obnovio vlastiti Land Rover tijekom prvog lockdowna. Objasnio je da je Sydney prethodno imao 'svoj' automobil, ali ga je vrlo brzo prerastao, što ga je nagnalo da započne svoj kreativni izazov.

- Imao je on prije auto koji je mogao voziti, ali ga je vrlo brzo prerastao. Prvi lockdown proveo sam radeći na svom automobilu, pa sam odučio da ću ovaj drugi potrošiti kako bih napravio jedan za Sydneyja - rekao je Richard, piše Daily Mail.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AnarhosindikaIist 23.04.2021.

    Klasični Land-Rover još uvijek je moja tiha patnja.

  • nap 23.04.2021.

    sad ce mali za 5 godina recio tata kupi mi pravi haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare