To je to što me zanima!

Tata u videu pokazao kako igra video igre dok je sam sa bebom

U jednom od videa ovaj 'brižni' otac leži na krevetu i zabavlja se gledajući u tablet, dok bebu koja leži pored njega 'mazi' gumena napuhana rukavica koju je Kinez pričvrstio za sebe
Vidi originalni članak

Jedan je kreativni novopečeni otac na kineskim društvenim mrežama objavio kratki video koji je brzo postao hit, a u kojem pokazuje kako se u ulozi oca snalazi kad mu supruga nije kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kinez se naime, bez obzira na novu ulogu oca, nikako ne želi odreći vremena koje provodi igrajući video igrice na tabletu, pa je tome morao prilagoditi i vrijeme koje je sam sa bebom. U prvom ga se dijelu ako može vidjeti kako se igra na tabletu odjeven u ženinu pidžamu, a na jednu stranu lica je zalijepio ženinu fotografiju i bebu polegao tako da gleda u 'mamu'. 

U drugom dijelu kratke snimke, dok tata bulji u ekran tableta, maleno dijete zabavlja u improviziranom stolcu za ljuljanje iz kućne izrade. Ljuljačka je napravljena od pletene košare koja je s obje strane s užadi privezana pričvršćena za namještaj. Domišljati tata njiše dijete tako da nogom povlači uže.

U trećem i zadnjem dijelu videa 'kako uz malu bebu igrati video igrice', ovaj brižni otac leži na krevetu i zabavlja se gledajući u tablet, dok bebu koja leži pored njega 'mazi' gumena napuhana rukavica koju je Kinez pričvrstio za sebe. 

NEMOJTE RISKIRATI 5 jednostavnih savjeta koji će vas ove zime braniti od viroze

Premda se njegove metode možda nekima čine originalne i inovativne, muškarac nije podijelio video koji bi mnoge zanimao, a u kojem bi se vidjela i mamina reakcija kad vidi da joj dijete 'tješe' njena fotografija i napuhana rukavica. Cijeli video možete pogledati ovdje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 09.11.2019.

    Nadam se da su to samo fotke za facebook preserans...Otac i bebica u naručju....nema nježnije...

  • End.. 09.11.2019.

    Da ti suza krene.A neki bi život dali za sekundu blagoslova zvanog-otac.

  • DANIJEL 🐶 09.11.2019.

    Za sramit se a ne hvalit se! Ne toliko zbog načina na koji je ispao "domišljat", nego da su mu draže igrice od vlastite bebe, takvi baš i ne zaslužuju to što imaju a neprocjenjivo blago imaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare