Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Tata u videu pokazao kako igra video igre dok je sam sa bebom

U jednom od videa ovaj 'brižni' otac leži na krevetu i zabavlja se gledajući u tablet, dok bebu koja leži pored njega 'mazi' gumena napuhana rukavica koju je Kinez pričvrstio za sebe

7 komentara

Jedan je kreativni novopečeni otac na kineskim društvenim mrežama objavio kratki video koji je brzo postao hit, a u kojem pokazuje kako se u ulozi oca snalazi kad mu supruga nije kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kinez se naime, bez obzira na novu ulogu oca, nikako ne želi odreći vremena koje provodi igrajući video igrice na tabletu, pa je tome morao prilagoditi i vrijeme koje je sam sa bebom. U prvom ga se dijelu ako može vidjeti kako se igra na tabletu odjeven u ženinu pidžamu, a na jednu stranu lica je zalijepio ženinu fotografiju i bebu polegao tako da gleda u 'mamu'. 

Foto: Passion News

U drugom dijelu kratke snimke, dok tata bulji u ekran tableta, maleno dijete zabavlja u improviziranom stolcu za ljuljanje iz kućne izrade. Ljuljačka je napravljena od pletene košare koja je s obje strane s užadi privezana pričvršćena za namještaj. Domišljati tata njiše dijete tako da nogom povlači uže.

Foto: Passion News

U trećem i zadnjem dijelu videa 'kako uz malu bebu igrati video igrice', ovaj brižni otac leži na krevetu i zabavlja se gledajući u tablet, dok bebu koja leži pored njega 'mazi' gumena napuhana rukavica koju je Kinez pričvrstio za sebe. 

NEMOJTE RISKIRATI 5 jednostavnih savjeta koji će vas ove zime braniti od viroze

Foto: Passion News

Premda se njegove metode možda nekima čine originalne i inovativne, muškarac nije podijelio video koji bi mnoge zanimao, a u kojem bi se vidjela i mamina reakcija kad vidi da joj dijete 'tješe' njena fotografija i napuhana rukavica. Cijeli video možete pogledati ovdje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message