To je to što me zanima!

TikTok hit: Bočica seruma od 60 kuna prodana je 100.000 puta

TikTok ima svoje vjerne sljedbenike, a njihov novi predmet obožavanja je AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, brenda The Ordinary koji je i inače poznat po pristupačnim cijemama i efektnim anti-age formulama
Vidi originalni članak

- Alfa hidroksilne kiseline (AHA) eksfoliraju gornju površinu te daju svijetli i ujednačen izgled, dok beta hidroksilne kiseline (BHA) također eksfoliraju kožu te smanjuju vidljivost pora - piše na bočici seruma koji se proslavio na TikToku.

POGLEDAJTE VIDEO: Koža na suncu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prodan je u čak 100.000 primjeraka, po cijeni od oko 60 kuna. AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution je trenutno rasprodan na brojnim online shopovima, no na njihovoj službenoj adresi dostupan je po istoj cijeni.

MALI POMAGAČI Ljeto bez žuljeva: Smanjite ih uz aloe veru ili kantarionovo ulje

The Ordinary je inače brend koji karakteriziraju minimalistička pakiranja i ciljani tretmani, a i cijene su im dosta pristupačne pa je to zapravo jedan od kultnih brendova svih generacija. Sadrži razne tretmane, kiseline i molekule za ujednačavanje lica te se orijentira na anti-age formule u malim bočicama.

MAKE-UP ZA SVAKI DAN Povećajte oči makeup trikovima

- Ova formula sadrži derivat Tasmanian Pepperberry koji pomaže u smanjenju iritacija povezanih s upotrebom kiselina. Biljnog je podrijetla te sezonski varira u boji, a ta će se varijacija boje s vremena na vrijeme pojaviti i u formuli. Sadrži i hijaluronsku, vitamin B5 koji pomaže u zacjeljivanju te mrkvu kao antioksidans - ističe brend, objavio je magazin Her.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare