To je to što me zanima!

Time-lapse video izrade slatke Bijele kuće od medenjaka

Iako je izgradnja jestive replike Bijele kuće trajala dva tjedna, a njezino slaganje gotovo cijeli taj dan, sve je ipak stalo u video od nešto više od minute
Vidi originalni članak

Tim chefa Bill Yossesa pripremao je Bijelu kuću od medenjaka dva tjedna od tijesta i blokova čokolade. Nakon što su je završili težila je nešto više od 136 kilograma, a njezino slaganje stalo je u time-lapse video u minutu i 39 sekundi. Minijaturni dijelovi slagani su vrlo precizno, a ispred Bijele kuće postavljena su i osvijetljena slatka drvca kao i psi Prve obitelji Boo i Sunny. Tu je i jestiva replika fontane North Lawn. Bijela kuća stoji na slasnom kaminu u pravoj veličini. 

Ove godine tema jestive replike je okupljanje, koja slavi tople uspomene svih američkih obitelji diljem SAD-a. U Bijeloj kući ističu da svi kulinarski showovi ne mogu ni zamisliti što se događa u kuhinji Bijele kuće tijekom blagdana. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Crown 01.01.2014.

    Imamo i mi svoje kreativce.Slikarica iz Splita izrađuje genijalne torte u raznim formama,njene radove možete vidjeti na Facebook-u,a grupa se zove Cakequeen. p.s. Mislim da bi trebali napraviti reportažu o njoj.

  • Bezobrazno zelene 01.01.2014.

    Predivno, meni bi to bilo žao "razmontirati'........

  • twinsi2 01.01.2014.

    Koliko je trebalo da je pojedu?:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare