To je to što me zanima!

Tinder objavio: Broj poruka od veljače udvostručen, ali većina se družila samo virtualno

Pandemija Covid-19 i teme povezane s njom bile su glavna preokupacija korisnika Tindera tijekom 2020. godine, a većina samaca oslonila se kod upoznavanja isključivo na virtualne susrete
Vidi originalni članak

Izlasci u potrazi za partnerom teški su i u normalno vrijeme, a kamoli uz sva ograničenja koja je nametnula pandemija Covid-19. Samci su i dalje na mreži i traže nekog posebnog, no čini se da se sve svodi samo na  virtualna poznanstva i susrete, kod kojih baš i nije lako vidjeti je li ona druga osoba baš to što tražimo.

POGLEDAJTE VIDEO:  I Vučićev dvojnik traži ljubav

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tinder je upravo objavio godišnje izvješće u kojem stoji da se broj razmijenjenih poruka doslovno udvostručio u odnosu na brojke iz veljače, s tim da se ljudi više nego ikad oslanjaju samo na virtualne 'susrete'. Ovo je godina koju su obilježile poruke povezane s korona virusom,  no i dalje se dosta razgovaralo o poznatima. Tako su među često spominjanim temama bili  princ Harry i Meghan Markle, te zvijezde Tiger Kinga, Joe Exotic i Carol Baskin, te Boris Johnson i Dominic Cummings. 

U siječnju i veljači 'Megxit' je bio najčešće korišten izraz na Tinderu, a evo koje su poznate osobe i teme prevladavale u komunikaciji: 

- Britanski zavod za javno zdravstvo (NHS)
- Eat Out to Help Out (model u okviru kojega Vlada podupire da se izlazi u restorane i kafiće, kako bi zadržali promet)
- Black Lives Matter (nakon smrti Crnca kojeg su policajci brutalno uhitili)
- Redovi za pandemiju
- TikTok
- Zaštitne maske za lice

Najspominjanije face: 

- Dolly Parton
- Dominic Cummings
- Boris Johnson 
- Meghan Markle 
- Prince Harry 
- Captain Sir Tom Moore
- Kanye West 
- David Attenborough
- Joe Exotic
- Carol Baskin

Ovo je 10 najpopularniji pjesama na Tinderu: 

- Blinding Lights - The Weekend 
- The Box - Roddy Ricch 
- ROCKSTAR (feat. Roddy Ricch) -DaBaby 
- Life Is Good (feat. Drake) - Future 
- WAP (feat. Megan Thee Stallion) - Cardi B 
- Toosie Slide - Drake 
- Roses (Imanbek Remix) - SAINt JHN 
- Godzilla (feat. Juice WRLD) - Eminem 
- For The Night (feat. Lil Baby & DaBaby) - Pop Smoke 
- Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac 

Potpuno nova vrsta chata pojavila se na Tinderu u ožujku, a glavne riječi bile su karantena i hladnoća, koja je iznenadila u proljeće. Kako su jačale mjere zaštite od Covid-19, tako su se pojavili naslovi o pranju ruku i distanci. Kako je prolazilo vrijeme, pljeskanje ispred domova koje se odvijalo svakog četvrtka postalo je hit, a britanski zavod za zdravstvo u svibnju je spomenut čak 122 posto češće nego u veljači. 

Zvijezda svibnja definitivno je  Dominic Cummings koji je usred lock downa otputovao u svoj dvorac  Barnard u Durhamu. Potom je Tinderom zavladao TikTok, te video prilozi međusobnog koketiranja i plesa. U lipnju je na važnosti dobio pokret bios, a ljetni mjeseci prošli su u raspravi i objavama o tome tko se gdje našao pod zaštitnim maskama.te uputama kako ih pravilno nositi. Te su teme, kao i nova pravila lockdowna, opet u fokusu pred kraj godine, prenosi Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare