To je to što me zanima!

To je ista žena! Pogledaj kako prekriva akne, crvenilo i ožiljke

Pogledajte ultimativni video vodič s preko 15 milijuna pregleda za prekrivanje problematične kože, a pomaže svima koji muče probleme s akni, ožiljaka, crvenila
Vidi originalni članak

Čista koža i barušunasti ten za mnoge s kožnim problemima je nedosanjani san, no uz pomoć šminke te znanja o tome kako je koristiti nema potrebe za skrivanjem i kompleksima. Melanie Murphy od tinejdžerske dobi mučile su cistične akne, a zbog nesigurnosti je nosila kosu preko lica kako bi izbjela začuđene poglede i zadirkivanje.

No, nakon što je pronašla pomoć u kozmetici rijetko tko vjeruje kako ima problematičnu koži, a njezina dnevna rutina sastoji se od prekrivanja ožiljaka te crvenila.

Pogledajte nevjerojatnu transformaciju u videu:

Svaki dan ova djevojka na sebe nanosi šminku kako bi prikrila neželjeni ten i svoju najveću nesigurnost. Trikove i načine za najbolje prikrivanje naučila je sama, neprestanim vježbanjem, traženjem i eksperimentiranjem. Njezin video na YouTubeu do sad je pogledalo više od petnaest milijuna ljudi.
- Ovo je nevjerojatno. I zbilja mi je otvorilo oči. Nisam ni znala da su akne takva epidemija i među muškarcima, ženama i među odraslima - komentirala je Melanie klikanost.
- Točno znam kako vam je, bila sam u vašoj koži. Ali, postoji nada. Možete se osjećati puno bolje, samo treba dovoljno istražiti što je za vas najbolje - poručila je svim ljudima koji imaju problema s aknama.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • georgia 10.03.2016.

    nadam se da će to riješiti jednom za uvijek...

  • katarina1986 10.03.2016.

    evo ima bit da je ovo jedina zenska koja ima akne...svi se zgrazavaju sto stavlja ovoliko pudera,a mozda nema drugog rjesenja...

  • Judita👥 10.03.2016.

    zato treba nositi bb kreme.)

Komentiraj...
Vidi sve komentare