To je to što me zanima!

Top 5 vježbi protiv celulita za zategnutiju, ljepšu i seksi kožu

Ponavljanje vježbi sve do osjećaja pečenja najdjelotvornije je za jačanje mišićnog tonusa, a rezultat su oblikovane noge bez narančine kore. Otkrijte najbolje vježbe
Vidi originalni članak

Osim pravilne prehrane i masaže, redovita tjelovježba djelotvoran je način uklanjanja najvećeg neprijatelja kože žena - celulita. Kako do nakupljanja masnih naslaga najčešće dolazi na području bedara i guze, većina je vježbi usmjerena upravo na ta područja.

1. Što je veći broj ponavljanja, bolji je i učinak treninga. Pogledajte režim vježbanja od 10 minuta koji čini vaše noge čvršćima, zategnutijima i atraktivnijima, a djeluje i na oblikovanje struka:

2. Vježbe na tlu u kojima se noge podižu prema stropu prema savjetima Victorijinih anđelica djeluju na celulit, ali i podižu stražnjicu:

3. Pilates vježbe nisu toliko aerobno zahtjevne, no i dalje su vrlo učinkovite u umanjivanju obujma narančine kore. Pogledajte trening:

4. Za one koje ne vole klasičan trening, no vole ples, odlična je ideja plesni trening cha-cha koji angažira sve mišiće, no djeluje i anticelulitno:

5. Čučnjevi s bučicama dio su fitness režima koji troši kalorije, ali i zateže mišiće pa celulit postaje manje vidljiv :

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nezivim-u-hrvatskoj 03.06.2014.

    Ove ženskaste vježbe su ok, ali molim stavite i nešta za muškarce. I njima treba zatezanje, jačanje mišića itd. sad pred ljeto, a ne da se preljevaju.

  • user_320725 03.06.2014.

    Uh što mi se sviđauj vježbe ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare