To je to što me zanima!

Top frizure seksi Blake Lively: Naučite kako ih napraviti sve

Popularna tračerica svojim neobičnim frizurama i kombinacijama s pletenicama osvaja i kritičare i trendsetterice diljem svijete. Naučite i vi kako ih napraviti
Vidi originalni članak

Romantična riblja kost

Svu kosu prebacite na jednu stranu i podijelite je na tri nejednaka dijela. Nakon toga od svakog dijela ispletite riblju kost. S prvog dijela koji je bliže vratu izdvojite pramen s vanjskog dijela i prebacite ga oko drugog dijela koji držite u ruci. Potom s dijela koji držite u ruci izdvojite vanjski pramen i prebacite ga oko suprotne strane. Nakon što ste ispleli  tri pletenice, kosu zavežite gumicom za kosu. Najveću lagano razvucite kako bi izgledala razbarušeno, a potom ih povežite ukosnicama. Na kraju šiške, koje ste također prebacili na istu stranu, uvijte uvijačem za kosu i učvrstite efektnom ukosnicom. 

Seksi rep s pletenicama

Kosu podignete u uredni visoki rep, a od repa ispletite nekoliko sitnih pletenica. No pazite tako da vam ostane jedan pramen slobodan kako biste njime obuhvatili ostale pletenice. Slobodan pramen omotajte oko pletenica i zavežite ga gumicom za kosu. 

Razbarušena punđa

Izdvojite nekoliko prednjih pramen, a ostatak kose skupite i učvrstite ukosnicama. Nakon toga kosu omotajte trakom ili ogrlicom, a potom ispletite dvije pletenice sa svake strane i spojite ih u krunsku pletenicu i učvrstite ukosnicama. Pletenice neka budu iza trake ili ogrlice. Poslije toga ostatak kose nakovrčajte, a kovrče omotajte oko prsta i poput pužića učvrstite ukosnicama. 

Super rep u pet minuta

Kosu razdijelite razdjeljkom, a potom sa svake strane izdvojite po jedan pramen. Ostatak kose vežite u rep. Nakon toga od pramena koji ste prethodno izdvojili, izdvojite manji dio i stavite ga centimetar iznad repa i učvrstite ukosnicama. Isti postupak ponovite i s drugom stranom, tako da se pramenovi međusobno križaju. Potom uzmite preostale pramenove i omotajte ih oko repa i učvrstite ukosnicama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • analovekaja 11.11.2012.

    Jako mi se sviđa ova punđa

  • Ivančicaa 11.11.2012.

    ....nedavno su je proglasili za najljepšu ženu....ili nešto u tom điru....nemogu se trenutno sjetit što točno.....uglavnom lijepa je ali ne toliko.....ima ih slavnih a puno lijepši....

  • timica2 10.11.2012.

    Hurem.??

Komentiraj...
Vidi sve komentare