To je to što me zanima!

Top savjeti za sretniju ljubavnu vezu i uzbudljiv seksualni život

Želite li da emocije i strast ne nestanu između vas i vašeg partnera, pripazite na neke stvari. Normalno je da veza ima padove, no presudno za sreću je da ne ostane u lošoj fazi
Vidi originalni članak

Svaka ljubavna veza dođe do faze kada intenzitet emocija splasne i potrebno je u nju unijeti osvježenje. Također, važno je paziti na neke stvari kako se partneri ne bi udaljili jedno od drugoga - mali znakovi pažnje i pokoja lijepa riječ čuda čine. 

Za sretniji ljubavni život

Nemojte prestati razgovarati o svemu Teme neka se ne svode samo na svijet oko vas, već razgovarajte o svojim frustracijama, snovima i osjećajima. Najbliskiji smo s ljudima koji najviše znaju o nama. 

Učinite za partnera nešto ljubazno i lijepo svaki dan To može itekako produbiti ljubavnu vezu i pomoći da se u vezi oboje osjećaju ugodnije. Jedna studija na više od 300 bračnih parova s više od 28 godina "staža", otkrila je kako su svaki dan prakticirali činiti nešto lijepo za partnera, sitnice koje vesele - i dugo su ostali zajedno.

Održavajte odnose s dragim ljudima Istraživanja pokazuju da su dobri odnosi s obitelji i prijateljima važni za dugotrajno zadovoljstvo ljubavnom vezom.

Ne pokušavajte mijenjati partnera Svatko želi da ga netko voli upravo onakvog kakav je. Znači, ako ste s nekim ušli u vezu svjesni kakav je, tada to i prihvatite bez gunđanja i pokušaja da ga promijenite.

Razmišljajte za oboje Svaki put kad donosite neku odluku, razmislite kako će to utjecati na vašeg partnera - imat ćete mnogo sretniji odnos.

Za bolji seksualni život

Imajte "prljave" vikende Mnoge studije pokazuju kako se i muškarci i žene osjećaju više seksi  daleko od kuće, problema i djece. Iskoristite povoljne ponude za kratki vikend odmor i to si priuštite svakih nekoliko mjeseci. I noć u lijepom hotelu u blizini će biti dobar izbor.

Ne očekujte stalno da će seks biti kao na početku veze Seks se s godinama mijenja i nije tolikog intenziteta kao na početku veze, ali i dalje ćete imati požudne noći, kao i romantični, ali i seks slabijeg intenziteta. 

Čuvajte se nadomjestaka za seks Za muškarce je to obično pornografija, a za žene - briga za dijete, a to smanjuje motivaciju za seks. Budite iskreni jedno s drugim o tome što se događa, jednom tjedno si priuštite seksi izlazak i probajte neke nove stvari u krevetu.

Ako je seks stresan, napravite pauzu Događa se da seks jednostavno nije prioritet i forsiranje samo stvara stresnu situaciju, a to neće povećati intimnost već probleme. Ponekad je seks-pauza dobra odluka.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • crna žena 25.08.2017.

    To je isto kao i s igračkom.Nakon nekog vremena dosadi ista i postane monotona za igru.

  • 25.08.2017.

    uvijek isti članci ako je sex dobar dobar je ako nije nije

  • MOC JE U ZNANJU 25.08.2017.

    Kada se partneri nađu na istoj talasnoj dužini , onda sve između njih funkcioniše savršeno . :-)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare