Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Top savjeti za sretniju ljubavnu vezu i uzbudljiv seksualni život

Top savjeti za sretniju ljubavnu vezu i uzbudljiv seksualni život
1

Želite li da emocije i strast ne nestanu između vas i vašeg partnera, pripazite na neke stvari. Normalno je da veza ima padove, no presudno za sreću je da ne ostane u lošoj fazi

VIDEO

Svaka ljubavna veza dođe do faze kada intenzitet emocija splasne i potrebno je u nju unijeti osvježenje. Također, važno je paziti na neke stvari kako se partneri ne bi udaljili jedno od drugoga - mali znakovi pažnje i pokoja lijepa riječ čuda čine. 

Za sretniji ljubavni život

Nemojte prestati razgovarati o svemu Teme neka se ne svode samo na svijet oko vas, već razgovarajte o svojim frustracijama, snovima i osjećajima. Najbliskiji smo s ljudima koji najviše znaju o nama. 

Učinite za partnera nešto ljubazno i lijepo svaki dan To može itekako produbiti ljubavnu vezu i pomoći da se u vezi oboje osjećaju ugodnije. Jedna studija na više od 300 bračnih parova s više od 28 godina "staža", otkrila je kako su svaki dan prakticirali činiti nešto lijepo za partnera, sitnice koje vesele - i dugo su ostali zajedno.

Održavajte odnose s dragim ljudima Istraživanja pokazuju da su dobri odnosi s obitelji i prijateljima važni za dugotrajno zadovoljstvo ljubavnom vezom.

Ne pokušavajte mijenjati partnera Svatko želi da ga netko voli upravo onakvog kakav je. Znači, ako ste s nekim ušli u vezu svjesni kakav je, tada to i prihvatite bez gunđanja i pokušaja da ga promijenite.

Razmišljajte za oboje Svaki put kad donosite neku odluku, razmislite kako će to utjecati na vašeg partnera - imat ćete mnogo sretniji odnos.

Za bolji seksualni život

Imajte "prljave" vikende Mnoge studije pokazuju kako se i muškarci i žene osjećaju više seksi  daleko od kuće, problema i djece. Iskoristite povoljne ponude za kratki vikend odmor i to si priuštite svakih nekoliko mjeseci. I noć u lijepom hotelu u blizini će biti dobar izbor.

Ne očekujte stalno da će seks biti kao na početku veze Seks se s godinama mijenja i nije tolikog intenziteta kao na početku veze, ali i dalje ćete imati požudne noći, kao i romantični, ali i seks slabijeg intenziteta. 

Čuvajte se nadomjestaka za seks Za muškarce je to obično pornografija, a za žene - briga za dijete, a to smanjuje motivaciju za seks. Budite iskreni jedno s drugim o tome što se događa, jednom tjedno si priuštite seksi izlazak i probajte neke nove stvari u krevetu.

Ako je seks stresan, napravite pauzu Događa se da seks jednostavno nije prioritet i forsiranje samo stvara stresnu situaciju, a to neće povećati intimnost već probleme. Ponekad je seks-pauza dobra odluka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Zalijepila je dijete za sjedalo u avionu pa pojasnila: 'Ponekad želiš samo dvije minute mira...'
GENIJALNO ILI UŽASNO?

Zalijepila je dijete za sjedalo u avionu pa pojasnila: 'Ponekad želiš samo dvije minute mira...'

Putnici su promatrali što radi i nekima se ta metoda nije svidjela, 'jer nije dovoljno sigurna za dijete'. Drugi su otkrili svoje trikove pa je tako jedna majka napisala da ona svaki put na let nosi auto sjedalicu