To je to što me zanima!

Torbica nije potpuna bez kista i bijele olovke za oči

Sjenilo će dulje trajati uz bijelu olovku, a kistom se sakrivaju podočnjaci i bore. Bronzer je također neizostavan ako želite lijep i osunčan ten
Vidi originalni članak

Linija bijelom olovkom duž kapaka “otvorit” će oči, čineći ih većima i sjajnijima. Ako želite da sjenilo potraje cijeli dan, nanesite bijelu olovku na kapak, a tek zatim ga prekrijte sjenilom. Bijela će nestati, a sjenilo će se zadržati satima. Olovka će “izbrisati” i sitne bore. Jednostavno je nanesite na bore, a zatim pomoću kista na njih stavite korektor, koji također mora biti neizostavan dio kozmetičke torbice. Prekrit će tamne podočnjake, staračke pjege i ostale nepravilnosti kože, a bitno ga je nanijeti nakon tekućeg pudera te se mora savršeno stapati s bojom kože. Za besprijekoran ten nanesite puder u prahu.

Smeđe sjenilo 'puni’ obrve
Osim za šminkanje očiju, može se koristiti i za popunjavanje obrva ako ste ih previše počupali. Možete ga i pomiješati s vodom te ga rabiti kao olovku ili tuš za oči. Tanki kistić jednostavno umočite u mješavinu te zatim njome obrubite kapke.

Bronzer za preplanuli ten 
Nakon što ste stavili podlogu, po cijelom licu nanesite tanak sloj bronzera koristeći veliki kist. Veću količinu stavite na jagodice i korijen nosa te nikako ne zaboravite uskladiti boju lica te vrata i dekoltea kako bi vam ten izgledao prirodno osunčan.

Uz potpun pribor ne treba maniker
Pribor za nokte obvezno mora sadržavati rezač zanoktica, potiskivač kožice, škarice, turpijicu, olovku od plovučca, kist, rašpicu te komplet separatora za nožne prste.

Ruž i sjajilo za savršene usne
Za sjajniju i intenzivniju boju usana na gornjem dijelu šake izmiješajte sjajilo i ruž te zatim nanesite kistom na usne. Olovka za usne će ih definirati i spriječiti razlijevanje ruža.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare