To je to što me zanima!

Tortu koju je mama napravila za rođendan kćeri ispala je fijasko

Svaka mama želi najbolje za svoju kćer, a tako je jedna majka poželjela ispeći za rođendan tortu s likom iz omiljenog crtića - Pepe Pig. No, rezultat je svakako dvojben te su mu se nasmijali na društveni mrežama
Vidi originalni članak

Rođendanske torte uvijek imaju bolji okus kad znate da su ručno rađene s ljubavlju. Pa kad je jedna mama odlučila pokloniti svom djetetu tortu s likom omiljene Peppe Pig za proslavu, izbjegla je profesionalnu pomoć i odlučila je sama ispeći. Napokon, koliko dječji lik iz crtića zaista može biti težak za napraviti?

POGLEDAJTE VIDEO: Djeca i pretilost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Činilo se kako je popularnu svinju lako preslikati na papir, s jednostavnim detaljima i čistim linijama što znači da je mogu probati i najneiskusniji pekari.

No mama je zažalila zbog svoje odluke i podijelila konačne rezultate na Facebooku, gdje ljudi nisu mogli, a da je ne usporede s nečim daleko neprikladnijim.

IZGLEDAJU JAKO SLATKO Obožava nositi sve što joj tata sašije: Ponekad se čak i usklade

Jedna osoba komentirala je jednostavno rekavši: 'O dušo ... ne ...', prenosi Mirror.

Druga je napisala: 'Peppa izgleda upitno', dok je druga mama rekla da je i njezino dijete 'opsjednuto ovom prokletom svinjom', ali odbila je probati tortu s Peppom zbog straha da bi moglo ispasti na isti način.

Drugi su se uključili u razgovor i pokušali umiriti mamu tvrdeći da se 'čini da nije moguće' napraviti tortu od svinje Peppe koja na kraju ne sliči nečemu 'prostom'.

NEIZBJEŽNO JE Koliko god se tome opirali - s 32 g. postajemo kao svoji roditelji

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 12.01.2021.

    Ajme, užas od torte :D

  • 11.01.2021.

    Pepa dick

  • RoyBean 11.01.2021.

    Kakva torta. Takav i članak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare