To je to što me zanima!

Tradicionalni recept za krafne: 'Uvijek se prvo peče gornji dio'

Krafne kod Jakšića, kao i svake godine, pripremaju u fašničko vrijeme, a peći ih počinju već nakon Nove godine. I danas ih rade ručno, prema domaćem starinskom receptu djeda Jakšića
Vidi originalni članak

Sezona je krafni, a čini se da je ponuda veća nego ikad. U moru Dubai i sličnih verzija ove slastice sve više cijenimo finu klasičnu krafnu s pekmezom od marelice. Zagrebačka slastičarnica Jakšić u Zvonimirovoj ulici može se pohvaliti recepturom koja se nije mijenjala gotovo 90 godina.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 12.02.2025.

    Krafne zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare