To je to što me zanima!

Traži par čiju prosidbu u Rimu je slučajno 'uhvatila' na fotki

Malo bolje je pogledala fotografiju kada se vratila kući i shvatila je da su u pozadini snimili mladi par u trenutku kada mladić pita djevojku hoće li se udati za njega i pruža joj prsten
Vidi originalni članak

Alycia Savard-Ouellet (19), studentica iz Kanade, vratila se s dvotjednog odmora u Italiji i sjela s obitelji da im pokaže fotografije. Putovanje je počelo i završilo u Rimu, a između je posjetila Napulj, Firencu i Pompeje.

Listajući fotografije došla je do one na kojoj pozira ispred najpoznatije fontane na svijetu - Trevi u Rimu, a tada je njezina majka uzviknula: 'Gle ovo'. Malo bolje je pogledala i shvatila je da su u pozadini snimili mladi par u trenutku kada mladić pita djevojku hoće li se udati za njega i pruža joj prsten, a ona rukom prekriva usta od uzbuđenja. U sljedećem kadru vidi se kako ista djevojka skače u naručje mladića.

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO U VIDEU:

- Bilo je tako slatko. Pokazivala sam roditeljima slike na televiziji kada smo naišli na ove. Sjetila sam se mladog para i kako sam se smijala koliko su se preslatko ljubili - ispričala je i dodala kako će odlučila pokušati pronaći taj par i darovati im fotografije jer ih je zaista uhvatila u pravim trenucima i to će im biti lijepa uspomena.

- Joj, nadam se da ću ih pronaći jer bi možda željeli imati ove slatke slike. Putovanje po Italiji mi je bilo najbolje provedeno vrijeme u životu, a fontana Trevi našla se na popisu stvari koje tamo moram posjetiti. To je nešto što se ne propušta ako ste u Rimu - dodala je, a prenosi Mirror.

U ZAGREBAČKOJ PIZZERIJI Zaprosio djevojku porukom od bosiljka na pizzi - pristala je!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MOC JE U ZNANJU 26.10.2019.

    Ako komentarišu na 24 , onda neće biti problema . Hahahahaaaaa

  • iKnowLife 26.10.2019.

    Kad sam vidio da video traje 3min odma sam ukinuo.

  • 26.10.2019.

    nece joj se javiti briga njih za nju,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare