To je to što me zanima!

Traži se kraljica kave: Živjet će u dvorcu i imati svoju poslugu

Sudionici natječaja trebaju napisati zbog čega bi baš oni trebali otići u Škotsku, imati batlera, kuhare, uživati u wellnessu, cijeli dan ispijati kavu i još za to biti plaćeni
Vidi originalni članak

Oni koji ne mogu započeti dan bez šalice kave, biti ćete oduševljeni izletom koji nudi brend kave Gevalia. Odličan marketinški trik privukao je veliku pozornost na internetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, pokrenuli su natječaj putem interneta u kojem traže kraljicu kave. Odabrat će pobjednika ili pobjednicu koji će s jednim prijateljem otputovati u Škotsku, kraljevati nad dvorcem Carlowrie i tjedan dana pijuckati kavu.

Pobjednik će također dobiti više od 5000 dolara (33.000 kuna) i pristup ostalim luksuznim sadržajima.

ZA NOVE MAJKE Popijte čašu vode prije svakog dojenja i pripazite na broj kava

Točnije nagrada se sastoji od dvije povratne karte za Škotsku, smještaja od šest noćenja u dvorcu, 'plaće' i dodatnih 2000 dolara (13.000 kuna) za trošenje. U dvorcu ih očekuju spa sadržaji, batler, kuhar i naravno, obilje kave.

Dvorac Carlowrie je izgrađen 1852. godine, a ima 14 spavaćih soba i nalazi se na imanju veličine 32 hektara, nekoliko milja zapadno od Edinburga. Danas se uglavnom koristi za vjenčanja i ostale slične događaje.

MEĐUNARODNI DAN KAVE Povezano je: Pročitajte što kava koju pijete govori o vama

Ako mu se to putovanje ne svidi, pobjednik natječaja umjesto toga može uzeti ček u iznosu od 25.000 dolara i plaću od 5.000 dolara.

Kako bi se prijavili na natječaj, sudionici trebaju opisati zašto su baš oni kraljica ili kralj kave u stvarnom životu. Pristup natječaju imaju samo stanovnici SAD-a stariji od 18 godina. Prijave traju do 21. prosinca, a natječaj možete vidjeti OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 13.12.2019.

    ma bezveze ,,,cijeli dan u dvorcu i pit kavu

  • The Stand 13.12.2019.

    čitam članak i mislim kako ću se prijaviti, a kad ono ... 😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare