To je to što me zanima!

'Trebam li se preseliti djevojci u Austriju? Vjerujem joj, ali...'

Pomalo ste skeptični i tvrdoglavi, ali ste pozitivni i pošteni. Vaša djevojka je radišna i ustrajna, zna što hoće i ide za tim. Voli vas, kao i vi nju, i vidim da ćete biti zajedno već od idućeg mjeseca
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

vidite li mene i djevojku u dugotrajnom odnosu? Ona je u Austriji, razmišljam krenuti za njom, no hoćemo li ostati zajedno ako odem? Strah me da bih mogao pogriješiti pa vas molim da riješite moju nedoumicu i sumnju.

Vjerujem joj, ali uvijek se može dogoditi da naša ljubav ne potraje. Kako vam se čini njezin karakter i vidite li hoćemo li biti i ostati u odnosu? Hvala vam na odgovorima.

šifra: Austrija

Odgovor:

Pomalo ste skeptični i tvrdoglavi, ali ste pozitivni i pošteni. Vaša djevojka je radišna i ustrajna, zna što hoće i ide za tim. Voli vas, kao i vi nju, i vidim da ćete biti zajedno već od idućeg mjeseca.

MEVLUDIN ODGOVARA 'Već sam dugo sam. Hoću li uskoro pronaći ženu iz snova?'

Otići ćete k njoj, gdje ćete na kraju dobiti posao kojim ćete učvrstiti odnos. Vaše ujedinjenje donosi stabilnost na svim poljima te vam vidim kroz iduće dvije godine zajednički život i brak, a iz te ljubavi rodit će se i dijete. Samo naprijed, ona je ta koja će vas usmjeriti i pomoći, bitno je da je ljubav obostrana.

Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zorozimba 14.01.2024.

    Nemoj, lakše joj je se drmusat kad si ovdje...

  • 14.01.2024.

    trebas. imal bus vise € na racunu na kraju mjeseca :D

  • LEPOTICA💖 14.01.2024.

    Srećno. 💖🍀💞

Komentiraj...
Vidi sve komentare