To je to što me zanima!

Trećina muškaraca bi ostavila curu zbog lezbijskog poljupca

Tek 22 posto muškaraca ne bi se naljutilo ako bi se njihova djevojka ljubila s drugom ženom, dok bi ostali to smatrali prevarom kao da je riječ i o muškarcu
Vidi originalni članak

Suprotno uvriježenom mišljenju da je najveća muška fantazija vidjeti svoju djevojku u vrućem poljupcu s drugom ženom, novo britansko istraživanje otkrilo je kako bi jedan od tri muškarca ostavio svoju djevojku ukoliko bi to napravila. Od ispitanih muškaraca jedna petina njih naljutila bi se zbog tog poljupca, iako je proizašao samo iz zabave, a njih 61 posto smatralo bi ga prevarom. 

Kao razlog zbog kojeg bi prekinuli s partnericom u takvoj situaciji navode da joj više ne bi mogli vjerovati, ali i da bi sumnjali u njezinu seksualnu orijentaciju. Prijašnja istraživanja pokazala su da bi poljubac dvaju muškaraca kod žena izazvao psihičko i mentalno uzbuđenje, ali ne i fizičko. Žene kojima se to nikako nije svidjelo objasnile su kako su muškarci grublji spol i da im takvi prizori izgledaju neprirodno.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • opera 09.11.2010.

    poljubila se cura sa zenom ili s muskarcem,zar to nije isto? poljubac je poljubac,i po meni je to prevara!

  • Stanko Kašika 08.11.2010.

    samo osobe nesigurne u svoju drugu polovicu bi smatrale istospolini poljubac prijevarom. ako cemo tako, treba ukinuti i poljupce u obraz jer oni mogu znaciti tko zna sto.

  • 08.11.2010.

    Jel na kraju 1/3 ili 61% (2/3). svašta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare