To je to što me zanima!

Trendovi s Oscara: Vjenčanice i til na romantičan način, ukrašen kristalima i velikim volanima

Crveni tepih donosi niz trendova, među njima i raskošne varijante haljina koje mogu poslužiti i kao - vjenčanice. Kreativnost je očita na satenskim modnim idejama, a tu su i eterični detalji
Vidi originalni članak

Od volana preko kristala i otvorenih dekoltea, do tila i raznih puderastih tonova, ovogodišnja dodjela nagrade Oscar impresivna je ponuda za one koje trebaju inspiraciju za vjenčanje. Mladenke imaju niz detalja koje ove godine mogu izabrati, a tu su i negližei te korzeti kao ženstvene forme.

Zoë Saldana izabrala je kreaciju nalik na negliže, s potpisom Fendi Couture. Inspirirana vintage elementima, silueta je vrlo ženstvena, praktična za mladenke nešto ležernijeg, romantičnog stila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Halle Bailey nosila je predivnu kreaciju Dolce & Gabbana uz dijamante De Beers. Prava je to formula i za veliki dan, romantične dame vole bogatstvo nabora i pastelnu plavu koja je za proljeće i ljeto - idealna.

ZVIJEZDA 'CRVENOG' TEPIHA Vatrena Cara Delevingne blista nakon rehabilitacije: Na Oscare vratila duh 'starog Hollywooda'

Dobitnica Michelle Yeoh odjenula je raskošnu formu s 3D detaljima, koji podsjećaju na cvijeće. Potpisuje je Dior Haute Couture.

EMOTIVAN TRENUTAK Michelle Yeoh osvojila je Oscara za najbolju glumicu: 'Ostvaruju se snovi, ovo je svjetionik nade'

Iako djeluje bandažirano, Rooney Mara u vintage McQueenu ideja je za mladenke koje žele nešto jednostavniju siluetu. Birala je nijansu vanilije - uz sve to pasali bi detalji u boji, kako bi silueta dobila nešto atraktivniji dojam.

BILA JE NOMINIRANA Samo opušteno! Lady GaGa je u trapericama i majici pjevala na Oscarima. Skinula je i šminku

Michelle Williams nosila je Chanel Haute Couture i nakit Tiffany & Co. Suptilan til predivno sjeda na ramena, ali i čitavu siluetu te je ukrašen kristalima. Gornji je dio predivno naglašen srebrnim detaljima, taman da pojača dojam glamura.

Ponekad je dobro odjenuti šljokice, uvjerena je Jamie Lee Curtis koja je nosila Dolce & Gabbana. Moderne mladenke biraju ovaj super blistavi materijal, koji dostojno predstavlja Veliki dan.

Ana de Armas bira volane s potpisom brenda Louis Vuitton. Neutralna nijansa i kristali te naglasak na siluetu dobra su inspiracija za mladenke koje žele inspiraciju flamenco haljinama.

Čipka je pravi odabir za Andreu Riseborough u kreaciji s potpisom Alexandera McQueena. Puni slojevi ove divne tkanine podsjećaju na neka davna vremena ženstvenosti, koja se vraća na scenu u punom sjaju.

Pastelna ružičasta izgleda neodoljivo na Hong Chau. Haljina ima šlep ukrašen aplikacijama od pleksiglasa, koji djeluje poput moderne varijante tradicionalnog plašta vintage mladenki.

Ima i kičastih vjenčanica, a modna kuća Versace ima dobru ideju na tom području. Kristala nikad previše, uvjerena je Ariana DeBose.

Pjevačica Tems nosi Lever Couture, obožava velike, skulpturalne kreacije prepune stilske dramatike. Umotala se u veliki cvijet, inspiriran vjenčanicama.

Emily Blunt bira nešto jednostavnije - čiste linije modne Valentino kao stvorene su za šetnju do oltara, uz bolero koji pokriva ramena. Visoke rukavice super pašu haljinama otvorenog dekoltea.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare