To je to što me zanima!

Treniramo i bole nas mišići za koje nismo ni znali da postoje

Nikolina je u početku bolove nakon treninga "gasila" tabletama, no kao i bračni par Matijević veseli se novim mučenjina u teretani te već osjeća prve rezultate
Vidi originalni članak

Nakon intenzivnih treninga cijelo tijelo mi pršti od adrenalina, već sad primjećujem promjene - sve se zategnulo, pa čak i trbuh. 

Nakon baš svakog treninga pojavi se bol u mišiću koji se dosad nije oglasio, Davor Meštrović osjeća se sjajno nakon vježbi

Veselim se daljnjim ‘mučenjima’ u teretani, kaže mlada mama Andrea Matijević. Suprug Mladen također dijeli entuzijazam i veseli se svakom treningu. Novinarka Nikolina Gerek priznaje kako je u početku bol u mišićima nakon treninga bio toliko snažan da ga je “gasila” tabletom protiv bolova, a njezin kolega i u poslu i u mršavljenju, TV voditelj Davor Meštrović, nakon svakog treninga osjeća se fenomenalno te još otkriva nepoznate mišiće. 

- Trening se sastoji od 15-minutnog zagrijavanja na kardiospravama. Početni je intenzitet vrlo nizak te se pojačava sve dok puls ne dođe do oko 140 otkucaja u minuti. Nakon zagrijavanja radimo vježbe gdje kao opterećenje uglavnom rabimo težinu vlastita tijela ili nekog njegova dijela (skokovi, sklekovi, trbušnjaci, leđnjaci, zgibovi) - objašnajva trener prof. Saša Mejovšek. 

I u stankama se trenira

Izmjenjujemo vježbe snage i kardiovježbe, a kombiniramo intervalnu i kružnu metodu rada. Kroz cijeli trening puls pokušavamo zadržati između 125 i 140 otkucaja u minuti zahvaljujući vrlo kratkim i aktivnim pauzama - u pauzi se ili hoda ili razgibava.

Više na zdravakrava.hr

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cos994 22.05.2012.

    ma je*e mi se za škembu... i biseru odojak se ne ždere, nego sa zadavoljstvom jede...

  • Hrvoje Horvat 22.05.2012.

    sve je to o.k., a kada se odojak ždere i zaljeva gemištom ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare