To je to što me zanima!

Tri mjesta u domu svi zaborave očistiti, a nikako ne bi smjeli

Većina slijedi uvijek istu rutinu kada je riječ o pospremanju doma, no postoje neka mjesta koja također zahtijevaju pažnju i čišćenje, a vrlo jednostavno ih možete osvježiti
Vidi originalni članak

Stručnjakinja za čišćenje podsjeća koja su to tri mjesta koja svi zaboravljaju očistiti u svom domu i dijeli sjajan trik za čišćenje kliznih vrata.

POGLEDAJTE VIDEO.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obrišete kuhinjsku ploču, nalijete malo izbjeljivača i oribate WC, usisate tepih... Većina slijedi otprilike istu rutinu čišćenja - svaki tjedan. Ali prema riječima jedne mame i ljubiteljice čišćenja, postoje neka područja na koja mnogi redovito zaboravljaju. 

SUPER TRIKOVI Top savjeti majstora: Evo kako se čišćenjem može i uštedjeti

Carolina McCauley, iz Zapadne Australije, koja je prikupila više od 2,4 milijuna pratitelja na društvenim mrežama je nabrojala koja su to tri mjesta.

Prema Carolini, većina ne obraća puno pažnje na perilicu posuđa. Da biste ju s vremena na vrijeme osvježili, ulijte malo octa u šalicu i stavite je u praznu perilicu posuđa. Nakon jednog brzog ciklusa, unutrašnjost uređaja bi trebala biti blistavo čista - a nećete ju morati ni ribati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carolina McCauley (@carolina.mccauley)

Jednako je važna, otkrila je u svom videu, i briga o perilici rublja.

Baš kao i kod perilice posuđa, Carolina je preporučila dodavanje octa u ladicu za deterdžent, pazeći da bude potpuno puna. Potom pokrenite brzi ciklus i perilica će biti kao nova.

Također je podijelila i izvrstan trik za one teško dostupne dijelove ispod kliznih vrata.

IZNENADIT ĆETE SE Nije samo za čišćenje ostataka hrane: 11 korisnih i praktičnih trikova sa zubnim koncem

Uklonite svu prljavštinu i prašinu, stisnite toaletnu rolu i pričvrstite je na svoj usisivač. Ostalo je prilično jednostavno - samo nastavite s usisavanjem kao i obično i toaletna rola će pokupiti sve ostatke.

Obožavatelji savjeta i trikova za čišćenje pohrlili su komentirati njezine savjete i zahvalili su stručnjakinji na njezinim preporukama, a jedan je bio posebno uzbuđen zbog zadnjeg trika.

- Taj trik s usisavanjem za moj auto je genijalan - napisao je. 

- Rola toaletnog papira me oduševila - dodao je još jedan komentator.

MALI SAVJETI ZA UŠTEDU Evo kako prirodnim sredstvima očistiti kamenac u perilici i kuhalu te tako uštedjeti novac

Idi na 24sata

Komentari 5

  • #nemrem 23.11.2022.

    Mene bi zanimalo kako napuniti posudu za deterđent do vrha octom jer je sa jedne strane otvorena pa sva tekućina odmah curi u mašinu... Možda u Americi, odakle je "trik" sigurno potekao imaju drugačije pa to drži vodu, ili ocat..., no kod nas... Zato su ovakvi članci, po google translateu, za sprdanje...

  • Nickkobalt_X 22.11.2022.

    Instagram novosti.

  • Splitski cvit 22.11.2022.

    Zna li ona pošto je toaletni papir? 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare