To je to što me zanima!

Turistički vodič Hrvatske na dva kotača za 'malog' čovjeka

U moto-video turama turisti u samo nekoliko klikova mišom mogu vidjeti Lijepu našu, saznati koji su najbolji restorani i aktivnosti za određeno doba godine
Vidi originalni članak

Kako Lijepa naša izgleda iz motorističke perspektive, otkrile su dvije bajkerice, Magdalena Jelić i Lana Mikulić u jedinstvenom turističkom projektu "Croatia by us". One su iskoristile ljubav prema motorima, vožnji i novim tehnologijama i stvorile odličan vodič za turiste. 

Moto-video turama nastoje im približiti čari Hrvatske, prirodne ljepote, lokalno stanovništvo, gastroscenu i kulturu. Tako u samo nekoliko klikova miša turisti mogu vidjeti što ih očekuje u novoizabranoj destinaciji. U video uratku željenog mjesta iskaču prozorčići poznatih restorana, kafića ili znamenitosti koje mogu proučiti u novom videu. 

- Videi su prilagođeni "malom" čovjeku koji u svakom trenutku može saznati gdje pronaći najbolji vegetarijanski restoran, mjesto za izlazak ili odličnu kazališnu predstavu. Nastojimo ljudima pokazati da Hrvatska ima odličnu ponudu i izvan turističke odnosno ljetne sezone - istaknula je jedna od pokretačica projekta, Magdalena Jelić. 

Video materijali su prilagođeni godišnjim dobima i aktivnostima koje su za to razdoblje aktualne. Zasad projekt živi na hrvatskom i engleskom jeziku, a u planu su i projekti na drugim jezicima.

Hrvatska u top 10 destinacija za medeni mjesec uz Karibe

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dados 06.02.2014.

    Bravo cure! I sam sam biker i još uvijek otkrivam nove destinacije. Hrvatska je raj za bikere turiste i ovo će svakako dobro doći.

  • twinsi2 09.01.2014.

    Pohvalno,ali malo koji motorist se vozi zimi,jedino kad izađe ono sunce i izvuče ih kao "guštere":)))Lijepo ih je vidjeti i čuti:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare