To je to što me zanima!

Twinset: Elegantan retro trend koji su nosile naše stylish bake

Kombinacija koju su dame u pedesetima nosile gotovo svakodnevno, vratila se zajedno s brojnim retro trendovima, no danas majicu i kardigan od iste tkanine nosimo u raznim kombinacijama
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kako slagati raznolike outfite, s onime što već imate?

Nekada je twinset bio sinonim elegancije, a danas se vraća u raznim serijama i utječe na uličnu modu, jer cure sa stilom nose ga na razne načine, a viđen je i na modnim revijama brendova poput Chanela.

Ova varijanta u kojoj su majica ili tanki pulover u skladu s kraćim kardiganom te su napravljeni od istog materijala, jednostavna je za kombiniranje te obično dolazi u jednobojnim formulama ili navy motivu.

Vesta je obično na gumbe, a zakopčava se tek djelomično, kako bi se ispod vidjela majica iste nijanse. U kombinaciji sa suknjom predstavlja autentičnu stilsku formulu s polovice prošloga stoljeća, a simpatično izgleda i s nekim modernijim komadom kao što su  traper minica ili široke hlače.

PREDIVNA KOLEKCIJA Snovi kao inspiracija za novu kampanju dvojca Les Emaux

Twinset ima kraću formu i namijenjen je krojevima visokog struka, ponajprije hlačama s remenom, koje su danas super moderne.

Silueta je skladna, elegantna, jer twinset nema nabrijana ramena niti prati neki drugi trend. Obična vesta i jednostavna majica slične nijanse lijepo imitiraju klasičan twinset, ako nemate originalnu kombinaciju. Iako, neki high-street dućani krenuli su s ovim trendom jer prihvaćaju sve retro smjernice koje nalažu vodeći svjetski brendovi.

NEUGLEDNI, ALI PRAKTIČNI Koje 'ugly' trendove svjetski stilisti najavljuju kao vodeće?

Danas dolazi i u varijanti kratke majice koja glumi grudnjak, no od istog je materijala kao i vesta, donoseći svježinu stila za ovo ljeto.

Osim bazičnih nijansi, nerijetko je u pastelima, evocirajući eleganciju dama koje su uvijek pazile da budu odjevene u neupadljive, romantične tonove.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kako slagati raznolike outfite, s onime što već imate?

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare