To je to što me zanima!

U borbi protiv zatvora puno pomažu vlakna, a odjeću treba birati pažljivo i sa strpljenjem

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su najčitanije priče iz rubrike Life&Style
Vidi originalni članak

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo vam najčitanije članke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče novinara 24sata iz Life&Style rubrike. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Za isprobavanje uglavnom imamo malo vremena, no to ne znači da ne moramo odjevni predmet 'upoznati' u potpunosti. Izdvojite nekoliko minuta kako biste se uvjerili u kvalitetu.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

DA KASNIJE NE POŽALITE Savjeti za mudru kupovinu odjeće: Detalji na koje treba obratiti pažnju još u trgovini

Male promjene u prehrani i životnim navikama mogu se itekako snažno odraziti na probavu. Želite li da vam crijeva rade dobro, tad pazite što jedete i pijete, a ne zaboravite ni na fizičku aktivnost.

PROČITAJ VIŠE:

BOLJI I BRŽI RAD PROBAVE Savjeti za borbu protiv zatvora: Osim određene hrane, pomaže i pritisak jedne točke na trbuhu

Akademski kipar iz Kaštela oblikovanjem bonsai stabala bavi se posljednjih 15 godina. Baza su mu panjevi s ožiljcima i konturama koje nalazi na mjestima na kojima stabla nemaju velike šanse preživjeti.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

BONSAI MAJSTOR 'U Kaštelima imam skriveni vrt sa 100 dalmatinskih bonsaija'

Pucaju naramenice na haljinama, za vježbanje su potrebna čak tri grudnjaka i top, a ako ti nešto treba sa stola, sigurno ćeš zaprljati majicu jer će ti se grudi nasloniti u tanjur, priča Kanađanka.

PROČITAJ VIŠE:

SVAKODNEVNA BORBA Problemi s velikim grudima: 'U teretanu nosim tri grudnjaka, a nakon jela sam sva puna mrlja'

Povrće, a posebno zeleno povrće, osim što svojim sastavom oplemenjuju tijelo raznim vitaminima i mineralima, poznato je da određeno povrće na tijelo djeluje terapeutski, kaže nutricionistica Marina Javorčić.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

SAVJETI NAŠE NUTRICIONISTICE Vodič kroz zeleno povrće: 'Evo koje je najbolje jesti za zdravlje srca, mozga, krvnih žila...'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare