To je to što me zanima!

U chic stilu Alex Dojčinović otvorila Perwoll Fashion.hr

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Puderasti i mint zeleni tonovi zavladali su novom retro kolekcijom, a popularne volane zamijenio je V-izrez. Reviju su vjerno pratile Severina, Lejla Filipović...
Vidi originalni članak

Ženstvenom kolekcijom Aleksandra Dojčinović još je jednom potvrdila svoj status omiljene dizajnerice među brojnim trendsetericama. Upravo je njoj pripala čast da otvori 16. modnu sezonu Perwoll Fashion.hr-a u petom paviljonu Zagrebačkog velesajma. 

Puderasti tonovi i mint zelene nijanse te ženstvene siluete nit su vodilja nove kolekcije za tekuću sezonu koja ima svojevrstan retro prizvuk. Posebnu pažnju privlače nezaobilazni volani i V-izrez koji jednako dobro pristaje na čipkastim haljinama kao i na kombinezonima. Elegantan look savršeno nadopunjuju turban-frizure koje je zajedno s Alex osmislila frizerka Katica Topčić. 

Reviju su iz prvih redova pomno pratile poznate Hrvatice, Severina, Lejla Filipović i Renata Sopek sve redom u kreacijama dizajnerice. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • irinn 27.03.2014.

    Ove frizure je čak netko osmislio i napravio??Ja sam mislila da su im loše namjestili perike

  • muskarac 27.03.2014.

    hm... ne znam jel do poze ili cega vec ali pojedine haljine stvarno jako lose izgledaju na tim manekenkama... kolekcija nis posebno no ima stvari koje bi kupila

  • pandablue 27.03.2014.

    Ne razumijem zasto ljudi imaju potrebu pljuvati po manekenkama. Sve su lijepe,nisu one krive sto su visoke i mrsave. Ne izgladnjuju se svi,to samo mi hrvati imamo potrebu osudivat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare