To je to što me zanima!

U glamuroznim kaputima od baršuna i kašmira nema zime

Umjesto klasične crne, hit su bijeli kaputi, a najveći stilski pljesak dobit će dame koje se odluče za jarke boje. Ako želite biti zapažene nosite šišmiš-rukave
Vidi originalni članak

Seksi Zorro osvetnica korača ulicama grada dok je grije njezin baršunasti plašt-kaput. Odlučuje ga skinuti tek kad upozna džentlmena koji će je uvjeriti da joj bez njega neće biti hladno. Takvi glamurozni kaputi od vune, kašmira, baršuna, svile i krzna bili su prikazani na posljednjoj reviji maestralnoga Galliana za Dior. U njegovoj kolekciji za jesen/zimu 2011./’12. osim maksikaputa stilsku pozornost plijenili su i dvoslojni sakoi s krznom oko rukava, krznene pelerine ili kaputi koji sežu do koljena, a bogati su upečatljivim detaljima poput maksikragne, šišmiš-rukava ili predimenzionirane dugmadi. 

Kaputi kariranog uzorka zemljanih tonova kuće Blugirl idealni su za poslovno-dnevne varijante, a posebno chic dojam ostavljaju ako se kombiniraju s tamnozelenim i nježnonarančastim detaljima. Za večernji izlazak izaberite kožu, točnije tamnozeleni kožnjak s remenom po uzoru na Valentino. 

Od snježno bijele do narančaste

Moderna Ana Karenjina nosi snježnobijeli kaput Burberry Prorsuma. Ili će ove zime iskoristiti inspiraciju te britanske modne kuće i umjesto klasičnoga crnoga kaputa odlučiti se za onaj bijeli. Krizia je predstavila kapute strogoga minimalističkoga kroja s upečatljivim špic-ramenima, a sve ljubiteljice neutralne sive sada imaju model kaputa koji je idealan u svim prigodama. 

Cavalli je ublažio svoj napadni životinjski uzorak i predstavio crno-srebrne kapute upečatljivog uzorka koje će jednako voljeti i šminkerice i darkerice. No definitivno će najtrendi biti dame koje se odluče za kapute u nekoj jarkoj boji. D&G je predstavio kapute u bambus žutoj u kojima nećete proći nezamijećeno, Gucci se igrao paletom boja koje sežu od tirkizne do ružičaste, Burberry je navijao za narančastu, a nepogrešivi Karl Lagerfeld rekao je - tamnozelena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare