To je to što me zanima!

U karanteni svaki dan crtala po zidu i bilježila svaki događaj

To je zapravo, kako je rekla, njezin vizualni dnevnik i umjetničko djelo. Željela je na jednostavan način zabilježiti svoje svakodnevno iskustvo u vrijeme kada se svijet počeo suočavati s epidemijom
Vidi originalni članak

Svi su tražili načine kako se zabaviti u karanteni, a neki su otišli korak dalje i iskoristili dosadu i zid za kraćenje vremena, piše Distractify. 

Umjetnica Viktorija iz Londona odlučila je oslikati cijeli zid u domu uz pomoć 'Doodle' tehnike koju karakterizira sitno iscrtavanje. Provela je više od 100 dana crtajući po bijelom zidu, a sada se može pohvaliti remek djelom. 

S projektom je započela 25. ožujka, baš kad je Velika Britanija proglasila karantenu. 

- Htjela sam zabilježiti cijelo ovo iskustvo - rekla je. 

To je zapravo, kako je rekla, njezin vizualni dnevnik i umjetničko djelo. Željela je na jednostavan način zabilježiti svoje svakodnevno iskustvo u vrijeme kada se svijet počeo suočavati s epidemijom. 

ZELENA OAZA Sukulent-vrt na stolu novi je hit!

- Jedan prazan zid u stanu postao mi je platno za crteže. Koristila sam crnu i plavu akrilnu boju i male kistove. Bilježila sam svakodnevne trenutke, bilo da su tužni ili veseli - kaže. 

Nakon 113 dana zid je bio ispunjen. Nije sigurna hoće li 'zašarani' zid ostaviti ili će ga prefarbati. 

VIDEO: TATIN DAR SINU U karanteni zasadio suncokret, sad je velik 6 metara: Sin me tražio da bude velik kao kuća!

- Ovo me podsjetilo koliko nas sretnima više čine male stvari i da slobodu ne treba uzimati zdravo za gotovo - rekla je. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare