To je to što me zanima!

U restoranu u Montrealu lutke za izloge imaju dvostruku ulogu

One pomažu u održavanju socijalnog distanciranja zauzimanjem sjedala između gostiju, a uz to reklamiraju odjeću koja će se moći kupiti u dobrotvorne svrhe
Vidi originalni članak

Pokrajina Quebec jedna je od koronavirusom najpogođenijih kanadskih pokrajina i tvrtke vrlo oprezno počinju s otvaranjem. Le Monarque, poznati restoran u starom dijelu Montreala otvorio je vrata prije nekoliko dana, ali je prije toga uveo kreativne mjere borbe protiv širenja koronavirusa.

U ovom mondenom restoranu lutke za izloge imaju dvostruku ulogu - pomažu održavanju socijalnog distanciranja zauzimanjem sjedala između gostiju i reklamiraju odjeću koja će se moći kupiti u dobrotvorne svrhe.

Pogledajte u videu kako to izgleda:

- Željeli smo da naši gosti imaju prostora. No, nismo željeli ukloniti stolove ili postaviti pregrade od pleksiglasa - kaže vlasnik i  chef Jeremie Bastien za AFP.

Ideja da lutke popune dio sjedala osiguravajući potrebni razmak među ljudima potekla je od poznatog kanadskog dizajnera muške odjeće Philippea Dubuca.

- Željeli smo skladnu instalaciju visoke mode jer spajamo dva svijeta - modu i gastronomiju - kazao je Dubuc.

ZA VRIJEME PANDEMIJE Održavanje socijalne distance: Plišani medvjedići, staklena kućica ili kreativni šeširi?

Svih 29 lutki odjeveno je u njegove kreacije i kreacije lanca Sarah Pacini.

- Tamo smo, naravno, da stvaramo i reklamiramo našu odjeću. No, tamo smo i zbog toga što je naš posao osigurati da ljudi sanjaju - dodao je. 

 

SOCIJALNA DISTANCA U Španjolskoj zatvorili 55 plaža, a na one koje su otvorene ulazi se kontrolirano i čeka u redu

Na kraju objeda gosti dobivaju poklon bon za kupovinu odjeće. Odjeću na lutkama vlasnik restorana i dizajneri planiraju ponuditi na humanitarnoj dražbi. (tk)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare