To je to što me zanima!

U školi su je svi vrijeđali zbog izgleda, a sada je poznati model

Zizipho Soldat rođena je s rijetkim poremećajem deformacije udova, zbog čega je imala problema sa socijalizacijom cijeli život, dok nije izgradila samopouzdanje
Vidi originalni članak

Afrikanka Zizipho Soldat (27) rođena je s rijetkim defektom udova, zbog čega je većinu života imala problema s vršnjacima. Naime, Zizipho nema jednu ruku, a jedna noga joj je puno kraća od druge. Unatoč tome, postala je model i influencerica.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad sam bila mlađa uvijek sam znala da sam drugačija. Kada sam krenula u školu i počela govoriti engleski, istraživala sam ​​i saznala više o svom stanju. Dolazim iz siromašne obitelji i nije bilo sredstava za fizikalne terapije koje su mi trebale. Nisam imala prijatelje i nekad sam svake večeri plakala - rekla je influencerica za Daily Star.

Kako kaže, često je maštala da ima tijelo bez invaliditeta, a smatrala je da u svijetu modelinga ne može uspjeti.

- Prijateljica me inspirirala da počnem stavljati fotografije na društvene mreže, kao što to čine američki influenceri s invaliditetom - rekla je Zizipho koja danas ima ugovor s dvije modeling agencije, jednom u Africi a drugom u Americi. 

PLUS SIZE MODEL U PROBLEMIMA Šokirana influencerica: 'Trolovi kažu da mi trbuh izgleda kao stražnjica u ovim hlačama'

- Na početku sam bila jako nesigurna, no fotografije na kojima pokazujem cijeli tijelo uvijek dobiju najviše lajkova. To me potaknulo i danas se osjećam kao potpuno druga osoba, puna sam samopouzdanja.

Danas Zizipho radi s različitim brendovima, a na Instagramu ju prati gotovo 14 tisuća ljudi. 

- Na početku nije lako, no isplati se izaći iz komfort zone i probati ono što vas čini sretnima - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sljastrava 07.11.2022.

    Kakvo su ljudi zlo!Pa tko se uopće može tako ponašati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare