To je to što me zanima!

Učiteljica je dobila otkaz: 'Kažu mi da sam preseksi za učionicu'

Patrice je rekla kako je otkaz dobila jer se odijevala previše seksi za učionicu. Dodala je i kako je doživjela maltretiranja prije nego je otišla iz škole. Smatra da u fokusu ne bi trebala biti odjeća nego učenici
Vidi originalni članak

Učiteljica nižih razreda Patrice Brown (33) dobila je otkaz jer je na posao dolazila u neprikladnoj odjeći. Ravnateljici škole navodno se nije sviđalo što na posao dolazi u uskim haljinama i tajicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Patrice je rekla kako je otkaz dobila jer je bila previše seksi u učionici. Dodala je i kako je doživjela maltretiranja prije nego je otišla iz škole u Atlanti u Americi.

LAGANA ILI NAGLAŠENIJA ŠMINKA Savršen make-up za žene koje nose naočale: Ovisi o izgledu okvira i koliko je upečatljiv

- Uvijek bih se na poslu slikala i tako pokazivala koliko volim svoj posao i uvijek sam lijepo izgledala dok sam učila djecu - ispričala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Teacherbae Patrice Brown M.Ed🍎 (@triceyl__)

Unatoč tome što se cijelo vrijeme isto odijevala, otkaz je dobila šest godina poslije.

- Učiteljice se često maltretira zbog izgleda od strane uprave, roditelja, drugih učitelja, a u višim razredima i od strane učenika. Ono što učiteljice nose ne bi trebalo biti u fokusu. Fokus bi trebao biti na djeci - rekla je Patrice koja je pronašla drugi posao u drugoj školi. 

Patrice nije jedina. I druge žene diljem SAD-a javile su se i podržale je, izražavajući svoju frustraciju sličnim incidentima, piše Daily Star.

RECEPTI I TOP SAVJETI Domaći pripravci za čišćenje i trikovi kako očistiti kuću do savršenstva bez puno muke

- Roditelji bi trebali željeti da njihovu djecu uči netko tko voli svoj posao i voli njihovu djecu kao da su njihova - komentirala je jedna profesorica.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare