To je to što me zanima!

Ukrali joj medu s posljednjom porukom njene mame - slavni su se uključili u veliku potragu

Mama joj je prije smrti poklonila plišanog medvjedića s glasovnom porukom koja govori kćeri da je voli, da je ponosna na nju i da će zauvijek biti uz nju. Netragom je nestao prilikom selidbe
Vidi originalni članak

Plišani medvjedić odjeven je u crveno-bijelu haljinu i bijelu jaknicu te je poput drugih plišanih životinja, svojoj vlasnici Mari Sorino bio podsjetnik na djetinjstvo. No Mara, 28-godišnja djevojka iz Vancouvera, nije ga strpala u zaboravljenu kutiju - već je za nju imao posebno značenje. Naime, medvjedić je nosio glasovni zapis njene majke, posljednju poruku upućenu njoj prije nego je preminula od karcinoma.

Pogledajte video plesa kćeri s bolesnom mamom:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlog tjedna, uslijed kaotične selidbe, medvjedić je zapakiran s drugim vrijednostima te je nažalost cijela torba ukradena ispred kombija U-Haul Soriano tvrtke koju su unajmili za selidbu. Maria je zvala tvrtku kako bi provjerila nisu li ga slučajno ostavili u kombiju, no torbi nije bilo ni traga, piše CNN.

- Medo mi je jako važan jer ima maminu poruku namijenjenu isključivo meni u kojoj mi mama govori da me voli, ponosi se sa mnom te će uvijek biti uz mene. Zagrlila bi ga svaki put kad bi mi nedostajala mama - rekla je Mara.

Sada ona traži svog medu, a velik broj ljudi, uključujući i neke slavne zvijezde, pokušavaju joj pomoći u potrazi.

VIDEO: HIT SNIMKA Nije rek'o dobar dan: Medo joj se odlučio posunčati u bazenu

Posljednje viđenje prije nestanka

Marina majka, Marilyn Soriano, umrla je 29. lipnja 2019. godine u hospiciju, nakon teške borbe s rakom u 53-oj godini života. Mara kaže kako joj je majka dala medu s posebnom porukom za nju neposredno prije smrti. Medo na sebi nosi naočale s debelim crnim okvirima, kakve je nosila njena majka.

Medo je bio u torbi s drugim vrijednim stvarima, uključujući putovnice, dokumente, iPad i slične stvari te je nestao prošli petak kad se Mara sa svojim zaručnikom selila u novi stan. Mara je odložila kutiju u žurbi i kaosu selidbe, a prijateljica koja je bila na putu da im pomogne s pakiranjem stvari imala je nesreću na biciklu. Mara ju je nakon toga vodila do bolnice te je zaboravila zaručniku reći da je torbu s medom stavila sprijeda u kombi. 

U novom stanu, nakon istovarivanja stvari, torbe nije bilo nigdje. Mara je uspjela doći do sigurnosnih snimki gdje je vidljivo da je netko zgrabio stvari i samo odšetao s njima u roku od par minuta.

ISKRENOŠĆU DO ZARADE Blogovi o majčinstvu postaju unosan posao - ove dvije majke zarađuju preko 400.000 kuna

Rezultati potrage u koju su se uključili i slavni

Potraga za ukradenim medvjedom proširila se na društvenim mrežama nakon što je vijest objavio CNN. Tako ju je zapazio čak i slavni glumac Ryan Reynolds, koji je ponudio nagradu od 5000 dolara za povratak medvjedića.

 - Mislim da svi želimo da se ovaj medo vrati kući - napisao je.

Ostale poznate osobe, uključujući Dan Levyja i Zach Braffa, također su podijelili objave s nadom da će se javiti netko tko zna gdje je medvjedić završio. Policija Vancouvera u svom je tweetu objavila telefonski broj na koji se može javiti bilo tko s informacijama o medi. 

Mara kaže kako ima neke tragove, no plišanac nažalost i dalje nije pronađen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare