To je to što me zanima!

Ukrasite svoja ulazna vrata ili stol uskrsnim vijencem od vinove loze i proljetnog cvijeća

Ako ove godine nemate ideje kakav biste vijenac željeli za ulazna vrata, prozorsko staklo, zid ili sredinu stola, donosimo inspiraciju za ukras koji je zaista vrlo jednostavno i brzo napraviti
Vidi originalni članak

Za ovaj vijenac trebat će vam jedan okrugli vijenac od grančica vinove loze i jedan koji ćete trebati zavezati i pričvrstiti u obliku srca. Ta dva vijenca trebate namjestiti i pričvrstiti da od njih dobijete oblik uskršnjeg zečića, što bi značilo da će gore na vrh ići vijenac s oblikom srca koji će tako tvoriti zečje uši. 

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oba vijenca morate što jače pričvrstiti, pogodno bi bilo s nekom žicom. 

Za ukrašavanje izaberite neko proljetno cvijeće. Izrežite cvjetove, grančice i listove. Nemojte koristiti samo jedno cvijeće, poželjno bi bilo kombinirati.

Na okrugli, deblji vijenac prvo stavljate najveće cvjetove, njih ćete doslovno ubadati u vijenac, a možete ih i zalijepiti ili pričvrstiti malenom i tankom žicom. Zatim, dodajte u vijenac preostalo cvijeće. Uvijek idete od većeg prema manjem.

Cvijeće dodajete sve dok se cijeli vijenac ne popuni. Uši (vijenac u obliku srca) ne popunjavate. Kada je cijeli proces završen, vaš vijenac je spreman i možete ga izvjesiti na vrata ili ga staviti na sredinu stolu kao dekoraciju. Uživajte u Uskrsu!

Evo kako ga napraviti:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare