To je to što me zanima!

Unajmila je oca na jedan dan i mnoge dirnula svojom pričom

Kako bi bar na jedan dan osjetila kako izgleda imati oca u blizini, odlučila je unajmiti – glumca. Pronašla ga je u Japanu, gdje su glumci vrlo često spremni na razne uloge pa im ni ovakve situacije nisu strane
Vidi originalni članak

Mnogi ljudi danas se osjećaju vrlo usamljeno, a mnogi se bore i sa čežnjom za nekim bliskim s kime bi mogli podijeliti osobna razmišljanja, tajne i osjećaj pripadanja, no malo tko bi se odlučio za potez koji je učinila TikTokerica Tyen Rasif (28) iz Singapura.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Unajmila sam oca na jedan dan! – piše u naslovu video priloga koji je objavila na svom računu kojeg su brojni pratitelji lajkali i komentirali, uglavnom dirnuti njenom pričom.

Naime, otac napustio ju je kad je imala samo 11 godina i otad je živjela samo s majkom pa joj cijeli život pomalo nedostaje očinska ljubav i podrška. Kako bi bar na jedan dan osjetila kako izgleda imati oca u blizini, odlučila je unajmiti – glumca. Pronašla ga je u Japanu, gdje su glumci vrlo često spremni na razne uloge pa im ni ovakve situacije nisu strane. 

To je M. Natori, 63-godišnji glumac koji ima iskustva iz raznih filmova i serija u ulozi oca. Kad su sve dogovorili, otputovala je k  njemu kako bi se jedan dan družili kao otac i kći. 

TREBA ZNATI 'Ovo je najveća pogreška koju sam napravio kao suprug i otac, radite li i vi istu stvar?'

Kad su se našli, prošetali su, obišli jedan hram u blizini, sjeli u kafić da popiju matcha čaj i uz njega razgovarali. Tyen kaže kako joj je 'tata' kroz razgovor dao i jedan životni savjet: Da svaki dan proživi najbolje što može, jer ne zna što donosi sutra. 

@tyenrasif Healing or weird? ❤️‍🩹🤪 #japantravel #asakusa #travelvlog #dadrental #mentalhealth #fyp #foryou #fypシ #soundsofsea #tunesofsg #tokyo ♬ Taking Off - Tyen Rasif

- Bilo mi teško kad smo se na kraju dana morali oprostiti, no tješi me pomisao na to da imam tatu u Japanu i da ćemo se možda još koji puta u životu sresti – kaže Tyen na kraju video priloga u kojem je opisala njihov susret i iz kojeg se vidi da bi sve sigurno – ponovila. 
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kokolo Moj 01.04.2024.

    Tužno i divno u isti tren.

  • melin51 01.04.2024.

    Tik-tokerica zaigrala je na sigurnu kartu jer ne znam nikoga kome otac ne fali.

  • ßißavac 01.04.2024.

    Ah, tik-tokerica, dalje neću čitati, samo se nadam da nije završilo “incestom”

Komentiraj...
Vidi sve komentare