To je to što me zanima!

Uplašit će se? Roditelji bi film 'Kralj lavova' gledali bez djece

Jedan je tata preko Facebooka upozorio druge roditelje da ne vode djecu na remake 'Kralja lavova' jer, kako piše, film za njih može biti traumatičan no čini se da je zapravo na umu imao nešto drugo
Vidi originalni članak

Baš kad je remake filma 'Kralj lavova' iz 2019. godine stigao i u hrvatska kina, mediji prenose poruku jednog tate s Novog Zelanda koji je na Facebooku napisao kako se 'boji da bi gledanje tog filma za većinu klinaca moglo biti prestrašno'. 

Riječ je o remakeu Disneyevog klasika iz 1994. godine, koji je u većinu svjetskih kina stigao ovog ljeta, a već se o njemu toliko priča da se može pretpostaviti kako će mnoge obitelji novi 'Kralj lavova' dovesti u kina..

POGLEDAJTE VIDEO:

No, jedan tata savjetuje roditeljima da prije odlaska u kino s mališanom dobro razmisle.

Zabrinut je, piše,  da bi smrt malog lavića zvanog Kralj Mufasa, mogla biti previše traumatična za današnju djecu, kao što je, uostalom, bila teška i mnogima od nas koji smo gledali film prije 25 godina.

TV VODITELJ TVRDI: 'Moj sin je reinkarnacija Lady Di, testirali smo ga i zna sve'

No, čini se da taj tata zapravo, više misli na sebe nego na djecu.

Naime, on je na Facebooku zapravo roditeljima predložio da ne vode klince na večernju predstavu Kralja lavova, zato što je bio praznik i to je bila jedina prilika da film u miru pogledaju odrasli, oni koji su odrasli uz prvu verziju filma.

- Odvedite djecu na projekciju filma neki drugi dan, ranije, jer praznik je jedini dan kad mi odrasli možemo uživati u filmu, poručuje roditeljima, pogotovo, naravno, onima koji s djecom idu u kino u koje i on ide. Dodao je i kako neće imati problema s tim da se u kinu izviče na mališane koji budu bučni i tako budu ometali njegov užitak u priči koju pamti iz djetinjstva. 

SAD: DIJELE TRIKOVE S RODITELJIMA Imaju sedmero djece i puni su ideja koje im olakšavaju život

I  premda bi se većina roditelja vjerojatno žrtvovala i puno im je važnije da se dijete provede nego oni sami, ovaj je otac na Facebooku naišao na istomišljenike pa je bilo onih koji su s složili s njegovim postom.

- Žao mi je djeco, predugo čekamo na ovo. Ostanite kod kuće za dobro nas 'odrasle djece' koja se veselimo filmu, poručila je jedna mama i dodala da će im roditelji to nadoknaditi fotkama likova iz filma, samo da ih - puste na miru da uživaju, prenosi The Mirror. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video    

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 23.07.2019.

    U sta se danasnja generacija pretvorila...da od jednog poucnog filma prave zbrku....Strasno

  • gordi 22.07.2019.

    Hahaha... pa nije ni čudo da su današnja djeca tako glupa kad roditelji, kao ovaj tata, to naprevo od njih

  • Demetra 22.07.2019.

    Jel barem 10% komentatora pročitao članak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare