To je to što me zanima!

Upute HZJZ-a: Nema rizika od korone prilikom masturbacije

Projekt HZJZ-a, Živjeti zdravo, objavio je što sve treba znati o spolnim odnosima tijekom pandemije. Grafikom su objasnili koje su radnje rizične, a koje ne i kako se zaštiti
Vidi originalni članak

Projekt Živjeti zdravo bavi se unaprjeđenjem zdravlja populacije, a njihova aktivnost posebno je važna u ovom trenutku kada se borimo s pandemijom korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Upute HZJZ za spolni odnos u vrijeme korone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Projekt je pokrenuo Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a nadaju se da će opća populacija preko njega usvojiti znanja i stavove o važnosti pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti u cilju prevencije debljine. Uz to, očekuju očuvati i unaprijediti mentalno zdravlja građana te očuvati spolno i reproduktivno zdravlje edukacijom mladih te stanovnika svih dobnih skupina.

Upravo povodom posljednje navedene točke, na zivjetizdravo.eu, objavili su grafiku kojom su htjeli objasniti što sve treba znati o spolnim odnosim u vrijeme pandemije korona virusa.

Što sve treba znati o spolnim odnosima u vrijeme korone:

  • Ne postoji dokaz da se koronavirus prenosi putem sjemene i vaginalne tekućine.
  • Spolni odnos podrazumijeva vrlo bliski kontakt s drugom osobom, stoga ako jedna osoba ima COVID-19, dovodi drugu osobu u opasnost od zaraze.
  • Spolni odnos s partnerom s kojim živite ne nosi dodatan rizik od zaraze ako se oba partnera pridržavaju mjera zaštite od koronavirusa u svakodnevnom životu.
  • Masturbacija ne uključuje drugu osobu i ne nosi rizik od zaraze koronavirusom.
  • Prilikom spolnih odnosa koristite kondome i/ili druge metode kontracepcije kako bi izbjegli spolno prenosive infekcije.
Idi na 24sata

Komentari 81

  • budaletina 08.09.2020.

    Znaci ne preostaje nistavdrugo nego desanka šakic Maa bravo . . . Uglavnom bolesno . . .

  • 07.09.2020.

    sve su to isprobali prvo Beroš Capak i Alemka svaka čast stožeru na stručnosti i trudu, bravo

  • crna žena 07.09.2020.

    Pasti će natalitet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare