To je to što me zanima!

Ustanite bez problema: Zadajte si jutarnje obaveze i vježbajte

Iako postoje i oni koji više od ičega vole na nogama dočekati zoru, mnogi imaju problema s ranojutarnjim ustajanjem iz kreveta. Kako biste si bar malo ublažili te tegobe, donosimo par trikova koji mogu pomoći
Vidi originalni članak

Oni koji ne vole rano ustajati, imaju sigurno bar dva ili tri alarma navinuta na samo nekoliko minuta razmaka i spavaju s povezima na očima u najudobnijim pidžamama. Međutim, život 'ne štedi' niti one koje vole spavati, pa i oni moraju ustati ranije, ne bi li stigli odraditi sve dnevne zadatke i uživati u slobodnom vremenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za lakše ustajanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki mnogo teže ustaju zimi, no ljeti, no oni koji vole spavati, nikad se ne daju iz kreveta. Jedan od najučinkovitijih trikova za 'bezbolnije' ustajanje je taj da prije spavanja napiju vode i pojedu lagan obrok. Isto tako, ne bi smjeli na prozore stavljati nikakve zastore niti rolete, kako bi i sunce 'odradilo svoje'. Ono je izvor vitamina D, odgovornog za energiju.

Trik za brže ustajanje je ostavljanje budilice daleko od kreveta, kako bi se stvarno morali ustati da bi ju ugasili, a kako bi ustajanje prošlo lakše, može se umjesto generičkih tonova, namjestiti omiljena pjesma. Organiziranje važnih sastanaka i obaveza za jutarnje sate vrlo je dobra motivacija za ustajanje.

Jutarnja tjelovježba, kvalitetan doručak i kava pomoći će prebroditi pospanost i jutarnju čangrizavost.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • napoleonov sin 29.05.2016.

    najbolje ujutro trčati plažom kao ja jutros i najzdravije mp 3 u uši i running

  • Anakin 29.05.2016.

    Najvažnije je dobro se protegnuti !

  • MOCNA 29.05.2016.

    Dobro jutro lutko . :-))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare