To je to što me zanima!

Uvijek naletim na krive. Želim ljubav, njega zanima samo seks

'Uvijek naletim na krive i oženjene muškarce. Tako je i sad. Zaljubila sam se u njega prije četiri godine, ali mislim da je on sa mnom samo radi seksa.'
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

imam 59 godina. Samohrana sam majka. Cijeli život sam sama. Molim vas da mi pomognete savjetom. Cijeli život tražim ljubav, ali je nema. Uvijek naletim na krive i oženjene muškarce. Tako je i sad. Zaljubila sam se u njega prije četiri godine, ali mislim da je on sa mnom samo radi seksa. Ima li za šanse da naiđe netko tko će me voljeti. 



šifra: nesretna vaga


Odgovor:


Imali ste loš brak. Imate kćer, no nažalost vi se uvijek svidite vrlo negativnim muškarcima i u prošlosti ste uvijek nailazili na avanturiste koji su vas gledali samo iz interesa. I ovaj je isti kao i prethodni. Nemate prevelikih problema s financijama ili stambenim pitanjem.

SUDSKI POSTUPAK 'Ona nas je napala, no izgubila sam spor zbog svog odvjetnika'

Trebali biste se potruditi s ljudima srednje dobi koji nisu oženjeni te skloni malverzacijama i manipulaciji. Ove godine po vašim aspektima vidim gospodina koji je otprilike vaših godina. Vrlo je pozitivan i elokventan. Nije iz vašega grada. Vidim poznanstvo preko drugih ljudi. Svidjet ćete se jedno drugom, on će biti vrlo pažljiv i stabilan. Vidim tu druženje, prijateljstvo, a onda i ljubav koja će potrajati.

PIŠI MEVLUDINU 'Imam tremor glave, a tablete mi ne pomažu. Što da radim?'

Od kolovoza ove godine osjećat ćete se ispunjenije. Vidim vam zadovoljstvo. Napokon će vas netko voditi i u njemu ćete imati oslonac. Zdravlje vam je dobro.

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Pročitajte još i ovo: Turn offovi na koje mu se odmah spušta.

VIDI OVO: 5 činjenica o obješenim grudima

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Secret Love 11.04.2018.

    Bolje naletiti i na krivog nego na bu*aletinu.

  • Judita👥 10.04.2018.

    pa ako si s nekim 4 godina nije sigurno radi sexa samo ..pretpostavljam.. neka se opusti i uživa .

  • Jedan_dečko 10.04.2018.

    A jadna :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare