To je to što me zanima!

Uz ovaj genijalan trik ogulit ćete kuhano jaje za 8 sekundi

Većina ljudi kuhana jaja guli tako da malo razbije koru i odvaja je prstima, što ponekad ide lako, ali ponekad zadaje glavobolju jer bjelanjak ostaje na kori...
Vidi originalni članak

Uz ovaj odličan trik, guljenje kuhanih jaja više neće biti toliko naporno kao što se ponekad događa, recimo, ako se bjelanjak ne želi odvojiti od kore pa jaje nakon mukotrpnog guljenja izgleda kao da je došlo s prve linije obrane. Sve što trebate napraviti je u ruku uzeti jaje, udariti njime u stol i provozati ga dlanovima (kao da valjate tijesto). Kora će gotovo sama otpadati s njega.

Pogledajte u kratkom videu kako se to radi:


Idi na 24sata

Komentari 181

  • Almighty 17.01.2016.

    Baš mi je simpa ovaj Rus i njegov engleski. Ja jajce gulim tako da tucnem vrh i dno. Zatim dno malko ogulim i kroz gornji dio gdje je mala rupica puhnem zrak. Jaje samo ispadne sa donje strane pod uvjetom da je tvrdo kuhano. Ako je mekano, kao zadnji put, onda mi se žumanjak razlije po ruci sve do lakta.

  • Primačica 17.01.2016.

    ovo je odlicno moram probati :)

  • neIy 17.01.2016.

    ma tko bi rekao :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare