To je to što me zanima!

Uz ove tri jednostavne frizure ćete vješto sakriti prljavu kosu

Pranje kose za neke ljude, osobito one sa dugačkom kosom, može biti vrlo zahtjevan projekt, a problemi nastaju ako sa takvom kosom moramo zablistati na nekom važnom druženju ili razgovoru za posao
Vidi originalni članak

No stilisti kažu da se svakom problemu može doskočiti, pa i prljavoj kosi. Birajte jednostavne frizure koje će djelovati svježe i vašoj kosi omogućiti da djeluje čisto ii uredno.

POGLEDAJTE VIDEO: Alla Perkova nije se šišala 30 godina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

CityLIfestyle tako donosi tri najpopularnije frizure koje će vam pomoći sakriti prljavu kosu.

1. Podstavljena debela traka

U slučaju da ste propustili, debele trake za kosu pojavile su se u svijetu mode i postaju sve popularnije. Iako ih mnogi obožavaju jer je kultna Blair Waldorf prva predstavila takve trake za kosu, one su brz i jednostavan način da popravite frizuru kojoj naizgled nema spasa. Poprskajte malo šampona za suho pranje, počešljajte kosu i sve zaokružite debelom trakom.

2. Ariana Grande

Ariana je od pola podignutog, poluspuštenog konjskog repa napravila kultni stil. Ovaj stil olakšava zaglađivanje kose i omogućuje da izgledate kao da ste uložili puno truda u frizuru.

KAŠNJENJE JE STROGO ZABRANJENO 15 stvari koje bi vaš frizer volio da znate: Masna i prljava kosa nikad nisu poželjne za bojenje

A zapravo je možete napraviti vrlo jednostavno - povucite kosu u visoki konjski rep. Raspršite suhi šampon po potrebi ili sprej za teksturu te zagladite frizuru.

3. Bočni rep

Konjski rep spušten sa strane siguran je način da izgledate kao najotmjenija žena u prostoriji, iako imate najmasniju kosu. No to nitko neće doznati.

Sve što vam treba za ovu frizuru je gumica za kosu, nekoliko ukosnica i četka. Duboko razdijelite kosu na jednu stranu i sve zagladite četkom. Ako imate kovrčavu kosu, obuzdajte je gelom ili pjenom.

PRIVODILI GA ZBOG PROSTITUCIJE Sjećate se 'Prve frizure Srbije'? Sad su mu u kući našli pitona, aligatora i zaštićenog majmuna

Skupite kosu na jednu stranu u niski rep ostavljajući pramen sprijeda. Nakon što zavežete rep, uzmite dio sprijeda i pričvrstite ga ukosnicama.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Oksimoron_1 16.01.2023.

    Kosa se pere. Kakvo skrivanje frizurama i dekoracijama. Prljava kosa smrdi kao kuga i nema tih ukrasa ni frizura koje mogu sakriti taj smrad. Kakvi "savjeti"!??

  • 16.01.2023.

    Nema te frizure koja ce sakriti prljavu kosu

  • sljastrava 16.01.2023.

    Moja izgleda čisto i kad nije.Imam zahvalnu kosu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare