To je to što me zanima!

Vaterpolist Maro Joković kao maneken za kolekciju I. Barač

Majice su inspirirane Cvijetom života koji se u brojnim kulturama smatra svetim, a otkrivaju i poruke na engleskom jeziku. Linija majica "Slike duše" dolazi u četiri boje
Vidi originalni članak

Dubrovačka dizajnerica Ivana Barač predstavila je kolekciju majica "Slike duše", a u atraktivnoj kampanji glavnu ulogu ima proslavljeni vaterpolist Maro Joković. Majice su inspirirane geometrijskim znakom Cvijet života koji se u brojnim kulturama smatra svetim, a na njima se skrivaju duhovne poruke na engleskom jeziku poput "recapturing the spark", "DNA of the soul", "diamond in the rough", "revealing the concealed", "casting yourself in a favorable light" i "thought into action". 

Linija majica dugih i kratkih rukava dolazi u plavoj, bijeloj, sivoj i smeđoj boji, a posjetitelji će novu žensku kolekciju imati prilike vidjeti u četvrtak 14. ožujka na Perwoll Fashion.hr-u, dok će u slobodnoj prodaji biti već od travnja.

- Naš duh je naša sloboda, a ovaj je motiv izvan hermetičnih materijalnih kalupa koji nam zamagljuju percepciju i otupljuju osjetila. On je simbol koji nam otvara širinu istinskih doživljaja i punoću svijesti u kojima nismo glazbala, nego dirigenti - izjavila je dizajnerica. 

- Kolekcija je zaista nadahnjujuća. Inspirativni motivi na majicama potiču nas na promišljanje i zaista sam oduševljen i počašćen da upravo ja predstavljam ovu kolekciju. Ovo mi je bilo prvo modno snimanje, a zahvaljujući savjetima fotografa Gorana Matijašeca i opuštenoj atmosferi uživao sam u potpunosti - istaknuo je Maro Joković. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mučkođubre2 19.03.2013.

    kolekcija nije loša, a on prodana duša

  • Calista_1 13.03.2013.

    Kolekcija OK, a on bogec kao da je na osuđeničkoj klupi :)

  • eminem9 12.03.2013.

    ovaj vaterpolista je hot..

Komentiraj...
Vidi sve komentare