To je to što me zanima!

Već je potrošila 200.000 kn na operacije grudi, ali 'treba' veće

Svoje je novonastalo samopouzdanje, koje je dobila operacijama grudi, Instagram influencerica Sindy Starlet pretočila u strast prema glazbi i snimila pjesmu 'Boobs Dance'
Vidi originalni članak

Norvežanka Sindy Starlet (37) oduvijek je, kaže, zavidjela prijateljicama koje su imale velike grudi, a od malena je znala da će čim bude moguće operirarati svoje grudi. Prvoj se kozmetičkoj operaciji povećanja grudi ova Instagram influencerica podvrgla 2005. godine. Do danas ih je ukupno triput 'nadograđivala', a dva puta je operirala nos.

Na operacije je ukupno potrošila 23.000 funti (oko 204.850 kn). Prije je nosila grudnjak veličine 85 A, a nakon operacija 85 L. 

U svoje je novo tijelo SIndy, napominje, zaljubljena, i to toliko da je nakon zadnje operacije o novom izgledu napisala i pjesmu - 'Boobs Dance'. Nada se da će brzo postati hit.

'PLASTIK FANTASTIK' Par se operirao da liče na svoje idole, a u vezi su s kartonom

-  BIlo mi je 14 godina kad sam gledala razvijene prijateljice i odlučila se za plastičnu operaciju. Bila sam vitka, mršava i bez grudi - priča SIndy i dodaje da 'sad ima puno više samopouzdanja i da je 's velikim grudima puno ženstvenija'.

No, premda nema ništa protiv plastičnih operacija, smeta joj kaže kad vidi kako ljudi 'kopiraju' neke poznate osobe iz javnog života.

- Na Instagramu vidim mnoge djevojke koje pokušavaju izgledati kao Kim Kardashian i na to troše hrpu novca. Samo je jedna Kim, baš kao što je i samo jedna Sindy Starlet - zaključuje, i napominje kako je rastužuje što joj obitelj 'ne razumije ovo što radi'.

'ZLATNI REZ' Prema računici kirurga i starih Grka, ovo su najljepši muškarci

- Oni su staromodni, pogotovo moj otac, i ne shvaća zašto želim ovako izgledati - rekla je, a muči ju, kaže, i to što mnogim muškarcima ipak izgleda 'prevulgarno'.

- Moja su 'publika' muškarci koji vole velike grudi - kaže Sindy, koja u životu ipak ima jednog muškarca koji je u svemu podržava - 15-godišnjeg sina Lea. 

- Drago mu je što se bavim glazbom i mislim da je ponosan na mene - rekla je influencerica kojoj je sada naveća želja snimiti video spot za svoju pjesmu 'Boobs Dance', a u međuvremenu razmišlja o tome da 'još malo' poveća grudi.

-  Moram dobro razmisliti o tome jer ne želim komplikacije i vrlo sam izbirljiva kad se radi o kirurgu koji će dodirnuti moje tijelo - objasnila je za Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 24.02.2020.

    Očito joj fali koja fosna u glavi.

  • user_412275 24.02.2020.

    Isuseeee i Bozeeee💆🤦🤮

  • djberg34 24.02.2020.

    Da nema tih preuveličanih duda bila bi čak i zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare